Recents in Beach

Saçlarınla fark yarat!



Moda saçtan başlar!,saçlarına farklı bir görünüm kazandırmak istiyorsan, senin için 3 önerimiz var! İşte alternatiflerin…

1. Çıt çıt tak!

Saçlarının istediğin an uzun, istediğin an kısa olması hoşuna gider mi? Öyleyse saçlarına çıt çıt takmayı deneyebilirsin! Birkaç parça halinde satılan bu çıt çıtlar, saçlara kolayca takılıp çıkarılabiliyor. Tek yapman gereken saçlarını taramak ve çıt çıtları saçlarının alt kısımlarına yerleştirmek! Tabii bir başka dikkat etmen gereken şey de, çıt çıtlarına iyi bakmak. Kolayca karışıp kopabilen çıt çıtlarını düzgün bir şekilde muhafaza etmeli, fazla karıştırmadan taramalısın.

2. “Kaynak” dene!

Bir başka saç uzatma yöntemi de kaynak yaptırmak. Saç tutamlarına ilave edilen yeni saçlara “kaynak” işlemi adı veriliyor. Kaynak, sadece saçları uzatmakla kalmıyor, daha gür ve hacimli durmalarını da sağlıyor. Yalnız çıt çıt yönteminden biraz farklı... Kaynak yöntemi için saatlerce kuaförde zaman harcaman gerekiyor. Çünkü her bir saç teli birbirine tek tek ekleniyor. Ayrıca yapılan araştırmalara göre bazı postişlerin uzun süre kullanılması, çeşitli hastalıklara da yol açıyor.

3. Düzleştir

Saçlarının dalgalı ya da kıvırcık olmasından şikayetçiysen ve haftada bir kuaförün yolunu tutup fön çektiriyorsan, sana bir önerimiz var! Düz olmayan dalgalı ya da kıvırcık saçların, düz bir hale getirilmesi işlemine defrize deniliyor. Saçlarına ilaç ve şampuanlarla bakım yapıldıktan sonra 10-20 dakika arası bekleniyor ve krem düzleştiricisi sürülüyor. Ardından saçların durulanıyor ve fön çektirmeden gelişi güzel kuruttuğunda bile düz olmaları sağlanıyor. Son olarak da saçını seramik maşalarla düzeltip bu haldeyken sabitleştirici losyonlar sürülüyor. Böylece düzleştirdiğin saçlarını daha uzun süre kullanabiliyorsun!

Yorum Gönder

0 Yorumlar