Recents in Beach

Etiketsiz daha iyi !


Artık kim daha iyi marka bir giysi aldı diye övünmeye gerek yok! Gösterişe son! Bu günden sonra pahalı şeyler alamadığın için kendini kötü hissetmene gerek yok. 'Markasız' dönemi geliyor, yani logosu veya tasarımcı etiketi olmayan giysiler giyme zamanı.



Farkı fiyatı 
Neden çoğumuz Zara'dan bir elbise veya Puma'dan bir çift ayakkabı sahibi olmayı hayal ederiz? Onları bu kadar özel ve arzu edilir kılan şey nedir? İsmi bile bir mıknatıs görevi görüyor. Yine de bazı markalar hiç de fena değil. Aslında, benzer bir şeyi çok daha ucuz bir dükkandan satın alabilirsin. Fakat üzerinde arkadaşlarını kıskandıracak bir etiket olmayacaktır...



Özgünlüğe oynayın!
Bu durumda moda eğilimlerini izlemek için daha fazla çabalaman gerekecek. Paraya sahip olmak ve bunu etrafa göstermek yeterli değil. 15 yaşındaki İzel şöyle söylüyor: ''Okulumda, sürekli yeni giysilerini nereden satın aldığını ve bunlara ne kadar para harcadığını söyleyip duran bir kız var. Dahası, giydiği şeyin etiketini herkesin görmesini istiyor. Bu benim için utanç verici bir şey'' Ya senin için?

Bir yıldız gibi 
Taptığımız yıldızlar artık bazı şeylerini ikinci el mağazalarından satın aldıklarını kabul etmeye başladılar; neden biz de onları izlemeyelim? Angelina Jolie yeni bir giysi alacak parası olmasına karşın, filmlerinin birinin galası için ikinci el mağazalardan alışveriş yaptı. Bu mağazalara Kate Moss, Victoria Beckham veya Julia Roberts gibi yıldızlar da gidiyor.



Peki o halde?
'Markasız' trendinin ne kadar süreceğini kestirmek güç; bu eğilim için gelecek parlak olabilir. Ne olursa olsun, bu sayede başka zevklerimiz için para artırmakla kalmayacak, aynı zamanda beğendiğimiz bir şeyi tereddüt etmeden alıp giyebileceğiz.



Hadi göster kendini!

Yorum Gönder

0 Yorumlar