Recents in Beach

Sizin tarzınız hangisi?

Seni en iyi şekilde temsil edecek kendi tarzını buldun mu? Yoksa elbise dolabını kesinlikle birbirine uymayan giysilerle mi dolu?

Tarz, giysi konusunda zevk ve armoni doygusu anlamına gelir. Kişiliğine uygun iyi seçilmiş bir giysi, kendine güvenmeni ve kendini değerli hissetmeni sağlayacaktır.


Giysiler, ayrıca, içinde olan bitenleri de yansıtırlar. Giysiler bizim arzularımız ve isteklerimizdir. Bütün giysiler ve aksesuarlar bizi boyarlar. Onlar sayesinde kendini saklayabilir, değiştirebilir, kandırabilir ve eğlendirebilirsin... Giysilerin aynı zamanda bizlere yardımcı da olurlar. Çarpıcı bir giysi kötü bir günde kurtarıcı olabilir; ruh halini, öz saygınıı ve güvenini yükseltebilir. Bize yakışan şeyler, hoşlanmadığın şeyleri gizlemeye ve kendinde değer verdiğin şeyleri vurgulamaya yardımcı olurlar!



Nasıl biri olduğunu, nasıl bir kişiliğiniz olduğunu, hangi renkleri dış ve iç özelliklerine uygun olduğunu düşün. Giysinden ne beklediğini ve senin için neyin en önemli olduğunu düşün. Neyi ifade etmek ve göstermek isterdin?



Burada çok popüler giyim tarzlarından bazılarını paylaşıyoruz sizlerle. Bir bak bakalım, hangisi sana daha uygun!!

İflah Olmaz Romantik 

Romantik tarzın, illaki pembe renkle ve şirin şeylerle özdeşleştirilmesi gerekmiyor. Moda giysilerin her şeyden önce dişi veya kadın tarzında olması gerekir. Hiç kuşkusuz, romantik bir insanın gardrobunda, dişi görünümünü vurgulayan çok sayıda elbise olmalıdır. Bunun yanı sıra, fırfırlı etek, kafesli etek, dantel jüpon, dar pantolonlar ve zarif tunikler. Bütün giysiler hafif, yarı saydam olmalı ve dantellerle, fiyonklarla süslü olmalıdır. Hakim renkler mor, bej, gri, pastel, açık yeşil tonlarında olmalıdır. Bayan romantik bu yıl hüzünlü ve düşünceli olmalı.

Hippiler
Her şeyden önce, hippi tarzının 70`li yılların modasını yansıtamayacağını unutmayın. Bizim giysilerimiz daima bu alt-kültürden esinlenmeli, fakat onların kopyası olmamalıdır. Hiç kuşkusuz, hiç kimse çok bol allı güllü pantolonlar giydiğinde pek hoş görünmeyecektir! Hippi tarzından hoşlanan kızlar yumuşak kumaşlardan yapılma abartısız giysiler seçmeliler; tunik gömlekler, hoş aksesuarlarla zarf tarzı katlanmış, desenli giysiler, basen kısmının altından toplanmış gömlekler, mini etekler ve hiç kuşkusuz yazın hit öğesi apartman topuklu ayakkabılar!
Aksesuarlarda ve özellikle takılarda büyük boyut, metallerle birleştirilmiş ahşap ve ağır boncuklar yerinde olacaktır. Tamamen moda olanlarsa batik kumaşlar ve büyük, geometrik şekillerdir. Renkler, ekolojik duruma göre seçilmelidir: yumuşak kahverengiler, yeşiller, sarılar, turuncular ve sıcak morlar. Bu tarzın özelliği ve temeli sadelik, kolaylık ve doğallıktır.

Yaramaz kız 
Neopunk tarzı giysiler çekici olmalı, izlenim yaratmalı, kışkırtmalı ve farklılık yaratmalıdır. Punk kız, gizemli ve seksi görüneceği kontrast öğelerle birlikte koyu giysiler seçmelidir. Tuhaflıktan korkmamalıdır. Bu tarzdan hoşlanan kızlar genellikle fermuar dikilmiş siyah gömlekler, ekose mini etekler, siyah taytlar, zincirler, çivili kemerler ve çengelli iğneler seçerler. Cesur renklerden ve büyük kontrastlardan korkulmamalıdır. Bu sezon, siyah, deri, İngiliz kareli ve orijinal baskılar moda devrimcilerinin ayırt edici işaretleri durumundalar.

Kolay ve parlak 
Bu sene ve geçen sene tamamen yeni ve çılgın karışımlara tanık olduk; spor ve zarif tasarımların birleşimi. Spor giysilerden hoşlanan kızlar, çok dişi şeyler de giyebiliyorlar. Spor giysileri ve eşofmanlarla parlak, kıymetli kumaşların kombinasyonu çok ilginç sonuçlar verebilir! İpek elbiselerle spor tozluklar ve kauçuk tabanlı spor ayakkabılardan; kapüşon ve spor ceketlerle "ampul tarzı" etekler ve kabarık kol ağızlarından iyi bir kombinasyon oluşturabilirsiniz. Renklere gelince, sarı, gümüş ve beyaz renkleri siyah, denizci mavisi, turuncu ve limon rengiyle kombine edebilirsin. Bu stilin özelliği kolaylık, rahatlık ve oyuncu cazibedir.

Sanatçı ruh 
Bu sezon, öncü tasarım geçen sezonun modasına dayanıyor. Geçmiş modaları yeniden modellendiriyoruz; kontrast oluşturacak şekilde farklı dokulara, renklere ve biçimlere sahip kumaşlardan kombinasyon yaratıyoruz. Her sanatçının başında hoş bir başlık giysisi olmalıdır; kürk şapka, siperlikli, oldukça hırçın, eski okul tarzı ve hiç kuşkusuz yatırılmış olarak. Aksesuarlara gelince, büyük, deri çanta ve göz alıcı taklit mücevherlere ihtiyacınız var. Giysiler genellikle yoğun ve sıcak renklerde olacak. En iyi giysi tarzı bir soğana benziyor.

Klas zarif 
Geleneksel tarzın sıkıcı ve tutucu olması gerekmiyor. Bu yıl, klasikler biraz uçarı, ama sadece görünüşte öyle. Zarafetten hoşlanan kişinin olmazsa olmazı beyaz gömlek, blucin, küçük siyah elbise, bale papuçları ve bir dizi incedir. Bu yıl, gömlek pırıltılı olmalıdır; tercihen satenden veya kottan yapılabilir veya diz çizgisinin üstünde kısa olanlar. Geleneksel siyah ve beyazın yanı sıra, dominant renkler doygun bordolar, morlar, kirli yeşiller, kırmızı vurguları olan denizci mavileridir.
Fakat unutma, bunların dışında birçok eğilim, tarz ve fikir moda halindedir (örn. Etno, askeri, lolipop, denizci, doğal, sokak tarzı ve daha bir sürü). En önemli şey, bunların farklı şekilde kombine edilmesi ve karıştırılmasıdır. Kim demiş punk romantik olmaz diye?!

Eğer kendini iyi hissetmek istiyorsan, sizi kişiliğinizden yoksun bırakan üniformalar giyme. Kendini çeşitli eğilimlere bırakma, kendi tarzını yarat. Dene, başkalarını giysilerinle ve görünüşünle şaşırtmaktan korkma! Geleneklere ve modanın dikte ettirdiklerine kafanı takma! Sadece kendi kişisel tarzını bul!

Yorum Gönder

0 Yorumlar