Recents in Beach

Soul By Özgür Mansur


   Herkese merhabalar diyerek yazıma başlıyorum. Biliyorsunuz yaklaşık 1 haftadır yazamıyorum. Ancak moda severler için çok kutsal bir görevle İstanbullara Moda Haftalarına düştü yollarım. Yoğun ve güzel günlerin ardından tekrar Ankara'ya döndüm.
 Öncelikle paylaşacağım defile Özgür Mansur defilesi olacak sizlerle. Kendisi Marmara Üniversitesi GSF Tekstil Sanatları bölümünden mezun değerli bir tasarımcımız.

 Defilesinde tasarımlarını beğenmemin dışında en çok hoşuma gide şey özellikle son zamanlarda çok kullanılan fashion film oldu. İMA moda konuşmaları kapsamında da İFW'nin ikinci günü yapılan moda filmi söyleşisi de çok güzeldi. Çekilen kısa filmde Bade İşçil oynamıştı ve koleksiyonun en son tasarımını da o taşıdı. Kısa filmi bulamadım ancak bulduğum ilk anda yükleyeceğimden emin olabilirsiniz. Ayrıca tasarımlarda dikkat çeken şeyler kesinlikle benim çok hoşuma giden beyaz üzerine kırmızı ve siyah desenli 2 elbise oldu. Yeşil deri eteğe ve üzerindeki gömleğe ise bittim. Yani 2013 yazında renklerimiz kırmızı, sarı, koyu yeşil ve siyah-beyaz ikilisi olacak.


Kısa filmden çektiğim iki kare;



İşte defilenin en son tasarımı ve Bade İşçil






Ben yan tarafta oturduğum için çektiğim fotoğraflar net olamadı o yüzden İFW'nin facebook sayfasından aldım son 4 fotoğrafı defilenin tümünü görmek isteyenler için de 
  Defilenin adı Soul by Özgür Mansur . Özgür Mansur defilesini şu şekilde tanıtıyor;
Hayata dair birikimleriniz zamanla sizi kendi içinizde yalınlaştırır. İki farklı ruh taşır beden. Bu iki farklı ruh arasında en sadesinin peşine düştüm ben.
 Onu kendimce şekillendirirken;
Bana kattığı keyif, sizin bedenlerinize taşınmak için neden oluşturacak.
Bedenlerde sadelik, desenlerde gösteriş ve kurulması zor sanılan DENGE;
"Soul by Özgür Mansur" da nefes alıp vermeye başlayacak...
 Buyrun siz değerlendirin artık bence kendisi söylenecek en güzel şeyi söylemiş...
 Hepinize Püsküllü Belalarda uzak, moda ve sanat dolu günler dilerim. Yarın da Tuvanam Defilesi ve ertesi gün genel olarak İFW hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım:))

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.