Recents in Beach

Jennifer Lawrence Miss Dior'un Yeni Yüzü Oldu!



Yeni tasarımcı, yeni çizgi ve yeni bir yüz.

Dior, arayışını Raf Simons'ta durdurduğu tasarımcı avından yara almadan kurtulduğunu kanıtlamak istercesine birçok değişiklik içine girmiş anlaşılan. Ve bu değişikliklerin içinde belki de en büyük olanı Miss Dior.

Raf Simons ile gelen yeni Dior kadınını temsil etmek için seçilen isim ise Açlık Oyunları Serisi ile ününe ün katan Amerikalı güzel oyuncu Jennifer Lawrence.

22 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada Miss Dior'un yeni yüzü olmaktan ne kadar mutlu olduğunu "Haute Couture ile birlikte alınan ikon haline gelmiş bir markayı temsil edecek olmak rüya gibi. Moda evi ile çalışacağım ve Raf Simons'un en yeni koleksiyonlarını giyeceğim için çok heyecanlıyım." şu kelimelerle dile getirdi.

Peki Jennifer Lawrence Miss Dior için uygun isim mi?

Dürüst olmak gerekirse bence değil. Seksi mi? Evet tabii ki ama Dior kadını sadece seksi olmakla kalmamalı. Zarafetin, şıklığın ve bir kadının nasıl olması gerektiğini göstermeli Miss Dior.

Burada bir zamanlar ilham perilerinin Marion Cotillard, Charlize Theron, Natalie Portman ve son olarak Mila Kunis (Mila Kunis'in yer aldığı Dior kampanyası) olduğu bir moda evinden bahsediyoruz. Ve Jennifer'ın  bu isimlerle baş etmesi benim için pek olası gözükmüyor.

Umarım 2013 yaz kampanyaları çıktığında beni yanıltır.

Yeni Miss Dior'un daha önceden giydiği Dior tasarımlarına da şöyle bir göz atalım isterseniz..


Favorim Toronto Uluslararası Film Festivali'nde giydiği koyu mavi elbise olmakla birlikte onu bundan sonra daha iyi görünümler içinde görmeyi umuyorum..

http://feledene.blogspot.com/

Yorum Gönder

0 Yorumlar