Recents in Beach

IFW ''Tuvanam'' Podyumunda da Çağla Şikel Altuğ Esti Geçti

 
Ben her zaman Tuvanam tasarımlarını ayrı bir merakla beklerim,ayrı bir heyecanla karıştırırım,A46,Tuvanam Tuvana Büyükçınar ın ellerine sağlık ekibini tebrik etmek lazım gerçekten.Hele bu sezeno mankenlerlede damga vurdu.En önemliside onunda hayranlıkla beğendiği Çağla Şikel vardı podyumda.Büyükçınarında söylediği gibi o işinin en iyisi..Bende bunu defalarca dile getiriyorum.Tuvana Büyükçınar da hayranlığını şu sözlerle dile getiriyor: ''Podyuma çıktığı  an hayat duruyor..Tesekkürler ÇAĞLA ŞİKEL..Her zamanki ugurum..'' Diyorum ki bu kadar yeter Çağla Şikele hayranlığımı anlatmama,aslında yetmez ama birazda koleksiyondan bahsetmek gerek diye düşündüm:) Tuvana Büyükçınar yine döktürmüş! Koleksiyona ''TUVANAM'' adını vermiş..Koleksiyonun özet halinde tek kelimesi ''ışıltı'' aslında..Bol pantolonlar,mini etekler,şortlar,uzun etekler 2013 yazına damgasını vuracak.. Kıyafetlerin renk gecişleri o kadar mükemmel ki,altın kemerlerle geçisi mükemmel düşünülmüş.Art-deco desenler, krep, jorjet ve deri gibi gösterişli materyallerde hayat buluyor. Siyah, beyaz, sarı, yeşil ve kırmızının tonları metalik detaylarla işlenmiş.Kollar dolu adeta arm party! Özellikle defile damgasını vuran tabiki Çağla Şikeldi ama onun yanı sıra Çağla Şikel ve birkaç mankeninde giymiş olduğu ayakkabılar. Duyduğum kadarıyla yakında A46 da satışa sunulacakmış beğenenlere duyurulur.. Şimdi sizleri o günlerce adından söz ettiren muhteşem defilenin görüntüleriyle baş başa bırakıyorum!!


















 

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Yeşil uzun pantolona bayıldmmmmmm

    YanıtlaSil
  2. Çağla harika..... Serenayda mükemmelll

    YanıtlaSil
  3. yeşil pantolonlu kıyafeti çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende!! Kesinlikle kombin aksesuarları ile muhteşem gözüküyor!!

      Sil
  4. Çok güzel bir koleksiyon IFW 'e katılamadı:( paylaştığınız bu kareleri görünce üzüntüm 2 kat arttı ama iyiki sizler varsınız sayenizde gitmiş kadar oluyoruz :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.