Recents in Beach

SWEATSHIRTLER GERI GELIYOR!

Ne yalan soyleyeyim hic sevinmedim. Bir de altindan gomlek cikarir altina da o zamanki deyimle strec bu zamanki deyimle skinny pantolon giyerdik. Al sana ustu yuvarlak patates gibi, bacaklar da patatesin altina sokulmus iki tane kurdan:) Zorla mi giydirecekler canim giymeyiverirsin olur biter diyeceksiniz. Haklisiniz da:) Ama moda oldu diye yakisan yakismayan herkes giyecek diyorum iste ben de:) Bence sweatshirt kadar insani tombik ve boyunsuz gosteren birsey yok. Ve sadece spor salonuna yakisiyor. Moda geri gelmis hosgelmis. Giyecek miyim? Sanmiyorum. Genclik hatalari bir defa yapilir. O zaman lise caglarinda toy bir ergen her gordugumuz modaya atliyorduk ne yapalim:)
Gelelim yeni sweatshirtlere iste buyrun:)

Balenciaga Sonbahar Kis 2012-2013

Chloé Kis 2012-2013 

Connected Generation 

 House of Holland


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. kış döneminde,saçımın dağınık topuz olarak toplayıp,elimde bir kupa kahve ile evde tembellik ediyorsam üzerimde olacak bir kıyafettir sweatshırt :) umarım büyük konuşmuş olmam,çünkü bazen moda tasarımcıları öyle kombinler öyle farklı ürünlerle karşımıza çıkabiliyorlar ki büyük konuşmamakta yarar var :) paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al benden de o kadar sonuna neredeyse buyuk konusmiyim beni sweatshirtle gorurseniz hani sen boole boole yazmistin demeyin diyecektim ama vazgectim:p

      Sil
  2. Cidden evde ve sınav döneminde tek kurtatıcımdır:) Gelsin gelsin yoğun günlerin en iyi dostu kahve, sweatshirt, eşofmanaltı gelişigüzel toplanmış saçlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla evde rahatlikla pijamayla filan giymeye karsi degilim ya:)))) Ama soyle guzel bir pantolonun etegin ustune giymeye filan iii-iihhh ya:)))

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.