Recents in Beach

Son Trendlere Sahip Olmanın Hem Basit Hem de Hesaplı Yolları



 Bugün sizlerle moda hakkında daha doğrusu yen sezonun moda trendleri hakkında konuşacağım. Aslında bu yazının doğmasının sebebi Pelin isimli bir arkadaşımız. Tasarım konuusunda şanslı olmadığı içi şık olamayacağı adına endişeler taşıyordu.Umarım bu yazıyı okur. Endişelenme Pelin'cim. Hepimiz mükemmel tasarımlar yapamıyoruz sadece iyi birleştirebiliyoruz. Bunun yolu da bol bol dergi karıştırıp görselleri incelemek. Ne var ne yok iyice bakmak. Sonra da temel parçaları temin etmekten geçiyor. İllaki para vermenize de gerek yok basit Dıy projeleri ile bu soruna da çare bulabiliyoruz. Elbette bu durum maddi konuda da ciddi rahatlık sağlayacaktır. Buyrun yeni sezonun temel parçalarını hem kendi emeğimizle hem de hesaplı temin etmenin yolları;
                                                            1- Takma Yakalar;
Bu sezonun ve geçtiğimiz sezonun en temel parçalarından birisi de takma yakalar. Bu yakaları sıfır yaka bluzlarla ve ya straplez bluzlarla kullanarak hem seksi hem de trend bir görüntü sergileyebilirsiniz.
 İhtiyacınız olan tek şey eski bir gömlek ve birkaç tane zımba.
Aşağıdaki videodan detaylara ulaşabilirsiniz.
2-Asker (Militer) Modası
Bu sezonun temel trendlerinden birisi Militer. Yani asker yeşili tahtını bu sezon hiç bir renge kaptırmayacak. Peki asker yeşili elde etmenin en basit yolu nedir? Tabi ki boyamak:)
 Buyrun size asker yeşili bir t-shirt sahibi olmanın yolu. İhtiyacınız olan tek şey bir tshirt ve toz kumaş boyası. Rahatlıkla kırtasiyelerde ya da tuhafiylerde bulabilirsiniz. 1 ya da 2 tl gibi bir fiyatı var. Hatta boyadıktan sonra da ütüyle yapıştırılan zımbaları yaka ya da omuz kısmına uygularsanız tadından yenmez.
3-Kürk Modası
  Kışın gelmesiyle hepimiz nasıl ısınırız derdine düştük elbette. En eski ısınma yöntemiyse tabi ki kürkler. Biz yapay kürk kullanalım hem hayvanlara zarar vermeyelim hem de bütçemize. Peki ne yapalım? Eşinizin süveterinden Kürk yakalı bir yeleğe ne dersiniz buyrun burdan; Aşağıdaki blogger arkadaşımız çok hoş bir yelek yapmış. Altın renkli bir kemerle kullanırsanız tam da moda olan iki parçayı kullanmış olursunuz:)
4- Zımbalar
 Sanırım gizli gizli hayatımıza giren parçalardan birisi de zımbalar oldu. Gerek geçirmeli gerekse ütüyle yapıştırılanları çok ses getirdi. Hobi marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz peki neler yapılır; Yakalar süslenir,cep kenarları ,paçalar vb. her yerde ütüyle rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 
5- Ekose
Ekose özellikle son zamanlarda modası hiç geçmeyen bir detay. Bu sene de dikkat çekmeye devam ediyor. Peki ne yapalım nasıl kombinleyelim? Hepimizin dolabında mutlaka bir iki tane ekose gömlek vardır. Diğer bir dikkat çeken parçalar arasnda yer alan kloş etekleri kullanabilirsiniz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizin eklemek istediğiniz başka şeyler varsa yorumlar kısmından iletebilirsiniz Şık olmak pahalı ve zor değil sadece iyi bir kombi yeteneği gerektiriyor o da sadece incelemekle oluyor. Üzülmeyin, sıkılmayın okumaya devam edin:) 
Hepinize püsküllü belalarda uzak, şık günler diliyorum:)
                                        http://puskulunbelasiolmayageldim.blogspot.com/

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Esracım bir mesajımla bunları hazırladığın için öncelikle çok teşekkür ederim sana gerçekten çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş diyebilirim :),Bilgilerini ve deneyimlerini güzel anlatımınla bizimle bu şekilde paylaştığın için sonsuz teşekkürler :))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım işine yaradıysa ne mutlu bana, okuduğuna çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. Bu blog'u her gün ziyaret ediyorum tüm yazılar gibi senin yazılarınıda elbette okuyorum :)benim için yazmanda büyük mutluluk tekrar teşekkür:)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.