Recents in Beach

Oje Cilginligi


Eskiden ne kotu bir manikur pedikur hayatimiz varmis diyorum son yillarda. Cok secenegimiz varmis gibi raki beyazi olsun, hadi kirmizi olsun bu sefer der dururduk:) Son yillarda oje sadece tirnaklarimiza surdugumuz birsey degil, bir imza sanki. Bence kesinlikle aksesuar degeri tasiyor.
Bu oje cilginligi benim icin Pulp Fiction'dan sonra basladi. Chanel'in Rouge Noir'ini ele gecirdigim ilk gun sanirim bayram sevinci vardi icimde. Beni anlayacaginizi biliyorum oje delileri. Simdi de artik sezon sezon gelen iddiali renkler, acaba hangi marka deli birsey yapacak da asik olacagiz denilen bir unsur oje.
Sezonun iddiali, havali renklerine ve markalarina gelirsek eger; ben oncelikle Essie ile baslamak istiyorum.Essie Stylenomics Koleksiyonu'na bayildim ben. Aralarindan iki tanesini dun beautybay 'den ismarladim. En cok kullandigim internet sitelerinden birisidir bu arada belirtmeden gecmeyeyim bir bakin.


Aralarindan Skirting The Issue ve Recessionista'yi almis bulunuyorum. Bu sene ozellikle sarap rengi tonlari cok revacta oldugundan ve renkler cok hosuma gittiginden bu alisverisi yaptim.
Gelelim benim dikkatimi ceken bir baska markaya. O da Dior ojeleri. Sonbahara cok yakisan bu ojelerden ozellikle Trench ve Grege benim cok hosuma gitti.

Gelelim Chanel'e.

Renkler cok guzel Suspicious biraz Temptation'u Vertigo da Paradoxal'in daha koyusunu cagiristirsa da  denemeye deger derim.

Bunlar benim sonbahar koleksiyonlarindan cok begendiklerim. Umarim sizin de hosunuza gitmistir. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. diorun renkleri benim de favorim özellikle birkaç sezoondur bu tür doğal renkler çok moda ve sanırım ben de bu mmodayı çok seviyorum:)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.