Recents in Beach

Kışın Vazgeçilmezi Kazaklar


Yaz sezonunun mutlak anlamı nasıl bikini ise kışın da akla ilk getirdiği şey kazaktır
Modanın her gün biraz daha gelişip büyümesi ile her sezon karşımıza farklı şeyler çıkmakta.
Bu sezon da kazaklar daha önce gördüklerimizin hiçbirine benzemiyor haliyle.

Birbirinden farklı desen, renk ve modelleri ile 2013 kazaklarına şöyle bir göz atalım..



Bu sene kırçıllı, yama ve geometrik şekilli modellerin yanı sıra klasik çizgili kazaklar da ön plana çıkıyor.




Çoğu marka olan bu giysiler çok güzel olsa da fiyatları el yakıyor. Ben çoğunlukla indirimlerden yararlanmaya çalışıyorum.
Veya çok güzel bir alternatif olarak anneme ördürüyorum. Örmek daha güzel oluyor çünkü istediğim şekilde kendi tarzıma uydurabiliyorum.



Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Paylaşım için teşekkürler bu arada indirim haberlerinide paylaşırsanız sezon içerisinde hayır demeyiz :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşmamın doğru olup olmadığını bilemediğimden paylaşmamıştım ama şu anda MANGO'nun internet sitesinde kazaklar için indirim var :)
      http://shop.mango.com/TR/page/mango/kiyafetler/hirkalar-ve-kazaklar/?n=10

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum,paylaşma konusuna gelince sonuçta bilinen bir markanın ürünü olduğu için o tür mağzaların ürünlerinin reklamı zaten olmaz ,çünkü oldukça popülerler sorun çıkacağını sanmıyorum :) yanıtınız için teşekkürler.

      Sil
    3. Ne demek, buldukça paylaşırım :)

      Sil
    4. Aslında indirimler ile ilgili bir başlık açsanız sezon indirimleri diye :) çok güzel olur bir okuyucu olarak oldukça yararlı olacağını düşünüyorum çünkü burada birden fazla yazar var dolayısı ile herkes alışveriş esnasında gördüğü indirimleri dahi paylaşsa bir çok okuyucuya faydalı olur fikrindeyim :) tabi yinede siz bilirsiniz benimkisi sadece nacizane bir öneri :)

      Sil
    5. Öneriniz için teşekkürler,aslında pek fırsatım olmuyor indirimleri günü gününe takip etmek için ama sezon aralıklarında olduğunu biliyorum.
      Mesela şu anda hangi mağazaya girseniz mutlaka indirim vardır çünkü yazdan çıkıp sonbahar sezonunu ekleyecekler. Bu gibi zamanlarda mutlaka indirim olur :) Ama onun haricinde gördüğüm kampanyaları buraya da yazarım ;)

      Sil
    6. Açıklamalarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ellerine saglık canım cok guzel bır paylasım olmuş. Trikoyu çok sevmem ama bunlar giyilesi tabi yün olmadıkları sürece.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.