Recents in Beach

Dergi Çıkarmaya Ne dersiniz?

Merhaba Sevgili Türkiye Moda Yazarları,
Size bir haberim var her gün yazılanları tek tek itina ile okuyorum her bir post birbirinden değerli benim gözümde,özvererili olan tüm yazar arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Yazar sayımız şu an 15 kişiden ibaret,aralarda kural ihlali yapanlar yok değil,belki önemli gerekçeleri vardır elbet sorup tek tek öğreneceğim,gerçekten bizimle bu yolda devam edip etmyecekleri konusunda fikir beyan etmeleri gerekmektedir.Bundan dolayı şu anlık yazar alımlarını durduruyoruz,fakat başvurularınızı göndermeye devam edebilirsiniz yazar alımları başladığı zaman hepsi tek tek değerlendirmeye alınacaktır.

Yazar alımları neden durdu?
Yukarıda da belirttiğim gibi öncelikle kural ihlali yapan arkadaşlar arasında bir eleme yapılacak bize İlk etapta 100 kişi değil 10 sağlam yazarda yeter! Zamanla kadromuz kendiliğinden oluşacaktır buna eminim, gelen başvurular gerçekten mutluluk verici bu talepler içinde ayrıca teşekkürler.

Şimdi konumuza dönersek sanırım nasıl bir haber olduğunu merak ediyorsunuz,fazla sözü uzatmadan konuya giriyorum en baştada belirttiğim gibi yazılan postlar bilgi açısından oldukça doyurucu ve güzel,durum böyle olunca neden bir dergi çıkarmayalım?
Evet Türkiye Moda Yazarları olarak her gün güzel stil önerileri yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz, en can alıcı postlarınızı ay sonuna saklayın! Türkiye Moda Yazarları olarak ilk etapta PDF formatında dijital bir dergiye imza atalım istiyorum,başlangıç olarak çok fazla sayfa olmasına gerek yok sadece sayfa sayımızı birlikte planlayıp o düzeyde tutmak yeterli olacaktır 30’sa Her Aylık Sayımızda 30 olması gibi. İlk olarak amacımız tanınmaksa bizde bunu sağlayacağız dergimizin bir kaç sayısını ücretsiz olarak okuyucularımıza dağıtacağız.
Peki ya sonra?
İşte işin güzel tarafıda burası hani hep söylenirya blog yazarak para kazanılır mı? Doğru kişiler ile doğru bir plan program çerçevesinde bu iş yapıldığı sürece emin olun şirketlenmeye kadar yolu olan ucu açık bir platformda yazıyorsunuz.
Okuyucu kitlemizin artmasının akabinde aylık dergimize olan talebinde doğru oranda büyümesi ile artık biz dönüm noktamızı tamamlamış olacağız,şimdi sıra ektiklerimizin karşılığını almaya geliyor,artık aylık Sayılarımıza bir miktar ücret belirleme vakti geldi, ee bu payıda paylaşmak güzel olsa gerek (Ne kadar çok okuyucu o kadar çok gelir dağılımı bu iş böyledir,bol bol post yazarak googlede zirveye oturulduğunuda unutmayın,Kazanç istiyorsak emek şart!)

Dergimizin İçeriğinde neler olabilir? Hangi konulara Yer verilebilir?
1) Elbette ki vazgeçilmezlerimizden biri olan moda trendlerini paylaşmak bunda zaten hemfikiriz.
2) Tasarım köşesi olabilir.Tasarım ile uğraşan yazarlarımızın aylık olarak yapacakları tasarımlarını burada yazılı ve görsel olarak paylaşacakları bir bölüme yer verilebilir.
3) Yerli Yabancı Koleksiyonlardan haberlere yer verilebilir.
4) Moda Sektöründen haberlerlere yer verilebilir.
5) Ropörtajlar (No name yada tanınmış isimler) yapacağımız kısa söyleşilere yerverilebilir.

Ben burada kendi önerilerimi paylaşıyorum ve sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum elbette,herbirinizin fikri benim için çok önemli.
Birlikte bir planlama yapmak gerekiyor,kapak konusunda yada hangi yazarımızın hangi köşede yazacağı konusunda vs vs... Fikirlerinizi bekliyorum,
Biliyorsunuz ki yaz sezonunun sonlanmasına çokta uzun bir süre kalmadı şu aşamada 2012 Kış modasını baz alarak ilk sayımızı çıkarabiliriz sanırım bunun için zamanımız var,biran önce planlayıp yayına geçmek dileğiyle.
Tüm önerilerinizi;
turkiyemodayazarlari@hotmail.com
Adresinden yapabilirsiniz,çünkü okuyucularımızın heycananın taze kalmasını hepimiz isteriz sanırım :)



Saygılarımla,
Sercan ARAT

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Hatika bir fikir,daha fazla kitleye ulaşmamıza yardımcı oalcak güzel bir düşünce :) Görüşlerimi ve olmasını istediklerimi mail ile yazdım.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir şey bu ! böyle bir şey çıkarsa ayda 3-4 5 yazı bile çıkarabilirim süper bir şey :) en kısa zamanda olsun en kısa zamanda :D heycanlandım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde çalışıyorum bitiminden tekrar duyurulacaktır.=)
      Saygılar

      Sil
  3. Harika bir haber,elimden geleni fazlasıyla yapabilrim,kısa sürede daha çok kitleye ulaşabiliriz.Gerçekten bende heyecanlandım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda fikri hayata geçireceğiz,ilginiz için teşkkürler =)
      Saygılar.

      Sil
  4. Çok güzel haberler :)Okuyunca heyecanlandım ve mutlu oldum.Her gün siteyi takip ediyorum.İçerik bakımından herkesin birbirini takip etmesi ve benzer yazılar yazmaması önemli bence.Yazıların tıklanma sayısı siteyi duyurdukça daha da artacaktır.:)Herkese kolay gelsin bol araştırmalar güzel içerikler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farklı içerikler olması dediğiniz gibi önemli,ilk sayımızda Kış Modasını ele almak istiyoruz bu bazda araştırmalar yapmak yerinde olacaktır.Dijital dergi yayıldıkça insanların bize ulaşmaları hızlı olacak buda okuyucu sayımızın artması demek,ee biliyorsunuz tasarım bölümünü açacağımızıda duyurmuştur satışlarınızın iyi bir seviyede artması kitlemizin büyümesi ile doğru orantılıdır =)
      Hep birlikte başarılı olacağımızı düşünüyorum.
      Saygılar.

      Sil
  5. gerçekten harika! kısa zamanda büyüdüğünü görmek çok güzel bir duygu. birlikten kuvvet doğar derler gerçekten öyle. her türlü destek olmak için elimden geleni yaparım. bir köşeye sahip olma fikri bile heyecanlandırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım daha da iyi bir seviyeye geleceğiz,kesinlikle birlikten kuvvet doğar =) Bizlerde birlikte güçlüyüz herkesin hoby olarak yazdığı bu moda bloglarını seçkin yazarlarla neden daha iyi yerlere taşımayalım ki?
      Sanırım aramızda tasarımcı arkadaşlar mevcuttu onlardan biriside yanlış hatırlamıyorsam sizsiniz. Herkesin nerede yazacağı gibi konulara önümüzdeki hafta İnşallah kesinlik getireceğiz. =)
      Saygılarımla.

      Sil
    2. evet ufak tefek tasarımlarım oluyor. vakit buldukça. diğer tasarımcı arkadaşlara haksızlık olmasın tabii :) tasarım köşesinde elimden geldiğinde aktif olmaya çalışırım elbette :)

      Sevgiler

      Sil
    3. Aylık değişken periyotlar ile haksızlığın önüne geçilebilir =) Böylece herkes her konuda aktif olabilir. =)

      Saygılar.

      Sil
    4. evet evet çok mantıklı bence de :)

      Sil
  6. Ben gruba yeni katildim ve cok da memnunum:) Dergiye hayir demem cok da sevinirim:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar hoşgeldiniz,o memnuniyet bize ait=) Teşekkürler,dergi konusu ile ilgili size az önce bir mail gönderdim,Saygılar..

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.