Recents in Beach

Bloglar Modaya Yön Veriyor!

Bloglar Modaya Yön Veriyor!

   Sosyal Meda ile ünlüleri takip eden genç nesilin yeni gözdesi artık popüler moda blogları olmuş durumda,hayatlarına popüler blog yazarlarının yazıları ile yön veren sosyal medya takipçileri en az ünüler kadar popüler yazarların yazılarını takip etmekte,Stil önerilerinden tutunda,Neyi nereden aldıklarına kadar tüm detayı merak ediyorlar ,aynı zamanda yazarların yazdığı yazıları içten ve samimi bulan genç sosyal medya takipçileri, yazar tavsiyelerine sadakat ile uyguladıklarıda bir çok okur tarafından beyan edilmekte.
Ve işte sonuç:
Bu platformda bir çok sitl önerileri var hali ile yakın gelecekte en çok okunan bloğu haline gelmeside muhtemel bir durum,insanların moda adına ihtiyaç duydukları herşeyi burada bulmaları halinde başka bir siteye ihtiyaç duymayacaklarıda bir gerçek!
Tabi ki 100 değerli yazar dışında ;)

Sadece çıktığımız bu yolda rotamızın neresi olduğunu bilin istedim =)
Saygılarımla,
Sercan ARAT

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bu tür moyive edici yazıları okumak gerçekten çok güzel burada olduğum için inanın çok mutluyum :) İyiki bu platformun bende bir üyesiyim dedim bir kez daha Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinde burada oluşunuz bizim için mutluluk verici =) Saygılar.

      Sil
    2. Süper bir yazı olmuş !! :)

      Sil
  2. :)Zamanla daha çok büyümek dileği ile.Bur da olmak güzel.Harika bir yazı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim içinde burada oluşunuz onur verici teşekkürler. =)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.