Recents in Beach

AYLIK PERFORMANSLAR

   Merhaba Sevgili Türkiye Moda Yazarları, yeni hazırladığımız bir sistemden bahsetmek istiyorum,sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki özgün yazı ve haftada minimum 2 içerik kuralımız üzerinde titizlikte duruyoruz,birlikte büyüyerek tanınmamızı hızlandıracak en önemli 2 faktörün bunlar olduğunu hiç birimiz inkar edemeyiz,Dolayısı ile kural ihlallerine son derece titiz yaklaşıyoruz. Bunun için de Aylık Performans Bölümümüzü hazırladık.Hemen sizlere bölüm hakkında bilgi vermek istiyorum.

Aylık Performasn bölümü nedir?
   Aylık Performans bölümü yazarlarımızın aylık girmeleri gereken Post Sayısını baz alır. Her Yazar Aylık 8 Yıldızını tamamlamakla yükümlüdür.(Yani 8 Konu girme zorumluluğuna sahiptir.)Aylık Performans listesinde Yazar isimleri karşısında girdikleri konu sayısına göre  Yıldız verilir.Yine Her Yazarın isminin Karşısında kendi E-Mail adresleri yer alır ‘’Uyarı Gönder’’Sütununda bulunan Mektup ikonuna tıklayarak performansı düşük arkadaşlarınıza uyarı göndererek performasnı hakkında bilgi almasını sağlayabilirsinz.

Peki ya 8 Yıldızın altındaki performanslar Ne olacak?
   8 Yıldız’ın Altında kalan yazarlarımız, tarafımızdan ve tarafınızdan uyarı mailleri ile bilgilendirilirler.3 Ay üst üste uyarı alması dahilinde umursamaz bir davranış içerisinde olan yazarlarımızın  Türkiye Moda Yazarlarından, Yazarlığı silinir.
İstisnai durumlar halinde turkiyemodayazarlari@hotmail.com adresinden bilgi vermeniz rica olunur.

Yazarlarımız Aylık Performans Bölümüne yazar Özel menüsünden ulaşarak Aylık Performanslarını görebilir,Yazar arkadaşlarına uyarı mesajı gönderebilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar