Recents in Beach

2018'İN EN İLGİNÇ GÜNEŞ GÖZÜKLERİ


Herkese Merhabalar!
Bu yazımda sizlere yazın mecburi aksesuarlarından olan Güneş Gözlüklerinin ihtişamından söz edeceğim. Yüz şeklinize göre bulduğunuz bir modeli yıllarca stilinizle özdeşleştirerek uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Yüzünüze uygun klasik modeller ise her zaman güzel ve kalbimizde ki yeri her daim başka olarak kalsada. Bu sezon tüm trendler gibi güneş gözlükleride oldukça ilginç.


Ünlülerin sokak sitillerinden gördüğümüz incecik güneş gözlüklerinden tutunda, defilelerde gördüğümüz sportif güneş gözlüklerine kadar bir çok farklı tarzda enteresan seçenekler var. Siz sadece 2018'de hangi yıla gitmek istediğinize karar verin yeter!  İster 70'lere, ister 80'lere , istersenizde 90'lara her dönemden bir tarz ödünç alınabiliyor.




Sizlerde kombinleriniz için bir ''statement'' parçası arayışı içindeyseniz sizler için derlediğim bu sezonun en ilginç güneş gözüklerine göz atabilirsiniz.





Statement! Kombininizin yıldızı olacak olan mu modeller tüm gözleri üzerinize toplayacak, biliyorum çok fazla iddalı gözüküyor fakat bu model ile fark yaratacağınız kesin. Ha unutmadan hazırlıklı olmanız gereken bir diğer soru ise ''Nereden aldın?'' olacak.



Crystal Wilma Güneş Gözlüğü eğer dikkatinizi çektiyse sahip olmak için TOPSHOP'a bakabilirsiniz.



Eşarp Baskılı Güneş Gözlüğü - VERSACE



70'LER: Retro güneş gözlüğü trendlerinden bahsederken yetmişleri unutamayız dimi? Oversized trendi gittikçe yayılırken, bu kocaman güneş gözlükleri bohem tarz elbiselerin ile muhteşem bir görüntü yaratıyor. Akrilik veya gold çerçeveler ile 70'lerin esintisini 2018'e taşıyın!



Kalp Şekli:  Festivallerin vazgeçilmezleri kalpli gözlükler neredeyse tüm yüz şekilleri ile oluyor. Çiçekli elbiseleriniz yada romantik bluzlarınız ile kombinleyebilir feninen tarzda ki bir kadına bürünebilirsiniz. MANGO ve GUCCI'de bulmanız mümkün.



Renkli Camlar: Şeker gibi gözlük camları ile kombinlerinize renk katabilirisiniz. İster kıyafetleriniz ile aynı tonları deneyin isterseniz de, kontrast oluşturarak gözlüklerinizi patlatın. Renkli camlar her daim yaz aylarının vazgeçilmezi olarak kalplerimizi ısıtmaya devam ediyor! YARGICI'dan bulabilirsiniz.



Sportif: Dad sneakers modası ile babaların stili en son trendleri şekillendiriyor. Tribünlerde göreceksiniz spor tarzı güneş gözlükleri ünlülerinde favorisi haline geldi. VALENTİNO - BEYMEN  Mağazalarından edinebilirsiniz.





Yorum Gönder

0 Yorumlar