Recents in Beach

2018 MODA RENKLERİ!



   Yazıma başlamadan önce herkese mis gibi rengarenk bir gün dilerim, 2017 yılında oldukça revaçta olan canlı ve parlak renkleri görmüştük. 2018 yılında da bu rengarenk görüntünün peşimizi bırakmaya hiç niyeti yok! Tamam yine o cıvıl cıvıl renkler bizimle ama revaçta olup ön plana çıkan renkler hangileri? İşte 2018 ilkbahar - yaz koleksiyonlarının en popüler renkleri.

   Global anlamda çok zor bir kışı geride bırakmanın hemen ardından modacılar kolları sıvadı, sıcak havaların vermiş olduğu pozitif ruh hali ile 2018 ilkbahar - yaz koleksiyonunu olabildiğince renli ve eğlenceli tasarladılar.


PARLAK RENKLER SEZONUN YÜKSELEN TREDLERİ 

 Renklerin insan enerjisini etkileyen pozitif gücü ön plana çıkıyor. 1970'ler ve 1980'lerin arasında bir ruh hali ile parlak renkler sezonun yükselen trendi haline dönüşüyor.


 


MOR VE KIRMIZININ İHTİŞAMI

Lüksün, kalitenin ve ihtişamın rengi olarak bilinen mor 2018 sezonunun öne çıkan en değerli rengi diyebiliriz. Öte yandan sezon trendi moru takip eden güçlü kırmızıya teslim oluyor. Baştan aşağı kırmızılara bürünerek iddalı bir görünüme sahip olabilirsiniz.
   Ancak kırmızının farklı tonlarda olması önemli. Kırmızının cherry domates tonu, chili oil (kahverengi tabanlı kırmızı), spiced apple tonu bu sezon ön planda.





SEZONUN EN GÖZ ALICI RENGİ: LİME PUNCH
   Sıra 2018 sezonu'nun en göz alıcı rengi ile tanışmaya geldi! Neon sarısını ve Yeşil yansımasını içeren Lime Punch Rengine Merhaba deyin. Göz alıcı Lime Punch hemen fark edilmeyi sağlıyor. Eğer sarılar, kırmızılar, morlar sizler için fazla iddalıysa sakinleştirici bir renk olan nil yeşili de 2018 ilk bahar - yaz renklerinde oldukça popüler.



VE MAVİNİN GÜÇLÜ TONU

   Yaz denildiğinde şöyle bir akdenize uzanmamak olmazdı. Mavi bu sezonda da sıklıkla rastlayacağımız renklerden biri. Kobalt Mavi ile yapacağımız stillere farklı yorumlar katmak elinizde.



HERKESE YAKIŞACAK RENKLER

   Haki yada Asker yeşili, bazı ekollerde alt ton ayırmaksızın herkesin kullanabileceği bir renk olarak değerlendirilebilir. Bu yaz haki renkleri farklı tonlarla yorumlayarak kullanabilirsiniz. Örneğin Oranjla yada Lime Punch ile kombinleyebilirsiniz.



   Yazımının sonuna doğru gelirken Uygun Rengi Seçmenin de Ne kadar önemli olduğunu vurgulamadan bitirmek istemedim. Sezonun trend renklerini yakından takip etsek de renklerin hangi tonunun size uygun olduğunu bulmanız gerekiyor. Buna rengi kendine göre yorumlamak diyebiliriz. Unutmayın Renginizin sadece tarzınızı değil hayatınızıda etkiliyor. 
Bir sonra ki yazımda görüşmek dileğiyle sevgiler.


💖💖💖TÜM POSTLARIMDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 💖💖
💖



Yorum Gönder

0 Yorumlar