Recents in Beach

Starların alışveriş sırları!



Onlardan kapacağın tüyolarla alışveriş yapabilir, kendine hoş ve şık bir tarz yaratabilirsin.

Alışverişe, kalabalık olacağını bildiğin günlerde çıkmamalısın, örneğin cumartesi veya Pazar günleri.. Bunun yerine hafta içini tercih edebilirsin.
* Florasan ışıkları yanıltıcı olabilir. Alacağın şeyi gün ışığında seçmeye çalış.
* Alışverişe giderken, yanına güvendiğin bir arkadaşını al. Kararsız kaldığın anlarda sana yardımcı olacaktır.


Kurallardan uzak dur


Linsay Lohan, "Modacıların her söylediğine uymak zorunda değiliz, kendi tarzımızı kendimiz de yaratabiliriz" diyor.


Vücut hatlarını göz önüne al


Oldukça geniş kalçalara sahip olan Beyonce, "Eğer bir kıyafet üzerimde iyi durursa alırım. Çünkü geni. bir kalçam var ve ben ona göre hareket etmek zorundayım. Ne de olsa podyumda yürüyen zayıf mankenlerden biri değilim" diyor. Çok da doğru söylüyor! Vücudumuzu iyi tanıyıp ona göre alışveriş yapmak lazım!


Parılda


Parıltılı pullar ve payetler daime çekicidir. Mischa Barton, kıyafetlerinin bir köşesinde parıltı olması gerektiğini düşünenlerden..


Trendy olmak önemli


Hillary Duff, alışveriş felsefesini "Bir şeyin ne kadar moda olduğunun bir önemi yok, önemli olan, aldığın şeyin senin üzerinde nasıl durduğu" diye açıklıyor. Tam bir alışveriş canavarı olan çıtır starımız böyle diyorsa, ona kulak vermelisin!


Kıyafetler kendini iyi hissettirmeli


Ashlee Simpson, her ne kadar "imaj benim için çok önemli" dese de, "Eğer kendimi giydiğim kıyafetle rahat hissetmiyorsam, güzel görünemem" diyor. Öyleyse, üzerinde taşıdığın kıyafetle, kendini hem rahat hem de güzel hissetmelisin!



Çizginle fark yarat


Nicky Hilton, sezonun trendlerini iyi takip edenlerden. Ablasından çok daha iyi giyindiğini, biz değil, uzmanlar söylüyor;)



Etikete değil, tarza odaklan


Paris Hilton'a göre, bir şey cool görünüyorsa fiyat hiç önemli değil. Alışverişle ilgili olarak, "İster 10 dolar olsun, ister 10000; benim için önemli olan nasıl göründüğü" diyor. E tabi, onun para sorunu yok, biliyoruz, ama bu kural bizim için de bazen geçerli olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar