Recents in Beach

Burcuna Göre Giyin!



Koç kırmızıya bayılır, İkizler çabuk sıkılır, Yengeç açık renkleri sever, Aslan gösterişlidir, Başak çok düzenlidir, Terazi estetik delisidir! Burcunu söyle, sana dolabında neler olduğunu anlatalım!

Koç 
Çalışkan ve hırslı yapın seni her an farklı yerlere sürükleyebilir. O yüzden yüksek topuklu ayakkabıları her zaman tercih etmiyorsun. Fakat bu demek değil ki süsten püsten hoşlanmıyorsun. Tam tersi bir koç kızı olarak dikkat çekmeye bayılıyorsun. Dolabının yarısı kırmızı, diğer yarısı da pırıltılı renklerle dolu. Bol alternatifi sevdiğin için de geniş bir dolaba ihtiyaç duyuyorsun, dağınıklığı sevmiyorsun ama yine de dolabını ayda bir kez düzeltiyorsun. O da aklına esince tabii:)

Boğa 
Mavi ve yeşil en sevdiğin renkler. Çünkü sen bir doğa tutkunusun. Bu yüzden bu renkleri giydiğinde kendini çok mutlu hissediyorsun. Dolabında genellikle hep spor kıyafetler var çünkü rahatına çok düşkünsün. Ayrıca biraz da tembel olduğun için öyle kokoş kıyafetlerle uğraşmak istemiyorsun. Genellikle dağınık bir kızsın, ancak annen, “Ama kızım artık dolabını düzelt” deyince, bir iki tişörtünü katlıyorsun. Fakat onun dışında kıyafetlerin üzerinden çıkarttığın gibi kalıyor. Sürekli bir şeylerini kaybetmenin sebebi de bu:)

İkizler
İkizler burcu belki de astrolojideki en kararsız burçlardan biri. Bu yüzden dolabında gökkuşağının bütün renklerini görebiliyoruz çünkü sen bir türlü hangi rengi daha çok sevdiğine karar veremiyorsun. Ama sarı, gri ve mavi tonlarıyla sanki kendini daha iyi hissediyorsun. Ayrıca her şeyden çok çabuk sıkılan bir kızsın. O yüzden dolabın hiç giymediğin giysilerle dolup taşıyor. Sürekli yeni bir şeyler alıp diğerlerinin pabucunu dama atıyorsun. Böylece sayende, mahallenizdeki fakirler bayram ediyor çünkü annen hepsini onlara dağıtıyor:)

Yengeç
O kadar duygusal ve hassas bir kızsın ki dolabındaki giysiler de işte, bu ruh halini çok iyi yansıtıyor. Lila, pembe, gri, beyaz tonlarında, çiçekli veya desenli giysiler giymeyi seviyorsun. Dolabına mutlaka cicili bicili pijamalar ve süslü tişörtler bulunduruyorsun. Beyazı çok seviyorsun çünkü sana göre saflığı ve temizliği sembolize ediyor. Bazen dolabındaki kıyafetleri değiştirme ihtiyacı duyuyorsun. Bunun sebebi de genelde hoşlandığın çocuğun giyim tarzından etkileniyor olman ve açıkçası bazen tercihlerini onun seveceği kıyafetlerden yana kullanıyorsun.

Aslan
Gerçekten de tam bir cimbomlusun sen, değil mi:) Tamam, tuttuğun takım Galatasaray olmayabilir ama en sevdiğin renkler sarı, kırmızı ve turuncu. Çünkü sen çok canlı bir kızsın. Hiçbir zaman yerinde duramıyor ve etrafına güneş gibi ısı ve enerji saçıyorsun. Dolabın da bu canlılığını çok iyi yansıtıyor. Siyahtan hoşlanmıyorsun çünkü siyah giydiğinde herkes gibi göründüğünü düşünüyorsun. Kokoş, süslü, püslü dikkat çeken kıyafetler giymeyi tercih ediyorsun. Bir ortama girdiğinde, bütün gözlerin sana dönmesini istiyorsun. Mini etekler, topuklu ayakkabılar ve dekolte bluzlar tam sana göre.

Başak
Seni gidi titiz şey! Her şeyin ne kadar düzenli. Tişörtlerinin, pantolonlarının, gömleklerinin, eteklerinin, her şeyinin ayrı bölmesi var. Hatta renklere göre de ayrılmışlar. Tüm kıyafetlerini dolabını açtığında pat diye görebiliyorsun çünkü her şey yerli yerinde. Kahverengi, turuncu, mavi ve turkuaz en sevdiğin renkler. Genellikle sade, düz renk, fazla gösterişli olmayan kıyafetlerle dolu dolabın. Hatta çoğu zaman kot pantolonunun üzerine bir tişört geçirmek yeterli oluyor senin için. Çünkü hep doğallıktan yanasın.

Terazi
Güzelliğine çok düşkünsün. Her zaman bakımlı ve trendy görünmek istiyorsun bu yüzden modayı hep yakından takip ediyorsun. O sene hangi renk modaysa, dolabını o renk kıyafetlerle dolduruyorsun. Hoş aslında bu kadar uğraşmana hiç gerek yok çünkü sen güzelliğini burcunun gezegeni olan Venüs’ten alıyorsun. Zaten işte bu yüzden bir güzellik tutkunusun. Dolabına sürekli detoks yapıyorsun, eski ve giymediğin kıyafetleri düzenli olarak ayırıyorsun.

Akrep
Bunun için özel bir çaba sarf etmiyorsun ama ne yaparsan yap seksi ve alımlı bir kız oluyorsun. En sevdiğin renk koyu kırmızı ve siyah, bu yüzden dolabın bu renklerle dolu. Mini etekler, gotik elbiseler ve daracık kot pantolonlar seni harika gösteriyor. Bunun sen de farkındasın ki hep onları giymeyi tercih ediyorsun. Dolabından her zaman enteresan kıyafetler çıkabilir çünkü farklı olmayı çok seviyorsun. Deri bir pantolon, dantelli bodyler, ilginç aksesuarlar, hepsi sende.

Yay
Yay burcu özgürlüğüne aşırı düşkündür, bu yüzden sıkıntıya hiç gelemez. Rahat bulduğu bir kıyafeti yıllarca giyebilir, bundan da hiç gocunmaz. Senin de dolabın böyle sportif, rahat giysilerle dolu. Spor ayakkabı, jean pantolon, rahat tişörtler ve eşofmanlar tam sana göre. Ayrıca dolabında her daim içinde yedek bir tişört ve pantolon bulunan bir sırt çantası bulunur. Çünkü ne zaman nereye gideceğin hiç belli olmaz. Hazırlıklı olmanın da bir zararı yok diye düşünüyorsun.

Oğlak
Astrolojinin en takıntılı burçlarından biri olan oğlak kızının her zaman, “En sevdiğim” dediği ve her zaman giydiği kıyafetleri vardır. Sen de sevdiğin bir model görürsen, onun hem siyahına hem de kahverengisine sahip olmak istiyorsun. Sonra da sürekli onları giyiyorsun. Biraz çekingen bir yapıya sahip olduğun için pek gösterişli giysileri tercih etmiyorsun. Bu yüzden dolabında hep sade kıyafetler bulunduruyorsun. Tutumlu bir kız olduğun için de çok fazla alışverişe çıkmıyor ve minik bir dolapla idare edebiliyorsun.

Kova
Gece mavisi, çimen yeşili gibi dikkat çeken renkler tercihin. Kova kızı çoğu zaman hiç kabul etmese de oldukça kokoştur. Çünkü dikkat çekmeye bayılır. O yüzden senin de dolabın böyle enteresan kıyafetlerle dolu, değil mi? Çoğu zaman pek çok insana rüküş görünebilecek giysiler satın alıyorsun ama bunlar nasıl oluyorsa, sana gerçekten yakışıyor. Modayı çok takmıyorsun ama hoşuna giden ve moda olan bir şey görürsen de hemen sahip olmak istiyorsun. Değişikliği seviyorsun ve işte bu yüzden de sürekli alışverişe çıkıp kendini kaybediyorsun:)

Balık
En az ikizler burcu kadar kararsız olan balık kızı, genellikle hoşuna giden her şeyi almaya meyillidir:) Hatta balık kızı çok çabuk alışveriş bağımlısı olabilir. Bu yüzden senin her zaman kocaman bir dolaba ihtiyacın var. Gelelim dolabındaki kıyafetlere… Genellikle deniz mavisi, gümüş rengi ve turkuazı seviyorsun. Ayrıca dolabından hiç eksik etmediğin beyaz tişörtlerin ve mavi kot pantolonların var. Kıyafetlerini aksesuarlarla süslemeyi de çok sevdiğin için takıların, çantaların ve kemerlerinin de dolabında ayrı bir bölümde.

Yorum Gönder

0 Yorumlar