Recents in Beach

2013 Plaj Modasına Dair…


Havaların ısınması ile birlikte tatil planlarına da başladık. Deniz, kum, güneş… diye hayallere başlarken alışveriş telaşınıda beraberinde anımsıyoruz.
“Tatil alışverişi” denilince ilk akla gelen mayo ve bikini modellerine bugün ağırlık vermek istiyorum. “Bu sezon hangi modeller ve renkler moda?” diye merak ediyorsanız, gelin 2013 Yaz Sezonu’nun mayo ve bikini modellerine birlikte göz atalım.


   

Sezonun dinamik tasarımcıları bu sezon mayo ve bikini modellerinde 40 ve 50’lerin yüksek belli bikini tasarımlarından etkilenmiş diyebiliriz. Sezonun öne çıkan trendlerinden olan bu tasarım “Retro Bikiniler” olarak adlandırılıyor. Plajların moda takipçisi hanımlarında bu sezon Retro Bikineleri’ne sıkça rastlayacağız.


               
2013 plaj modasına yön veren diğer modelleri ise ; deniz motifli bikiniler, çiçekli bikiniler, seksi bikiniler ve “seksenlerin etkisi” olarak adlandırılan parlak, neon renklerinden oluşan bikiniler oluşturuyor.
Tercihiniz hangi modelden yana olursa olsun kaliteli ürün seçimine dikkat edin.  Çünkü kalitesiz bikini veya mayolar bir takım hastalıklara neden olabiliyor ya da renkleri çabuk solup, yırtılabılıyorlar. Hem kaliteli, hem de uygun fiyat seçeneklerine sahip mayo ürünleri arıyorsanız eğer, bu konu da Markafoni İndirim Kodu sizlere benzersiz seçenekler sunabilir.
Güneş kremi ve benzeri kozmetik ürünleri için ise Mizu İndirim Kodu’na bakmanızda avantaj var.
Bu konuk makale indirimhediyeceki.com editörü Gülnaz Uludağ’a aittir. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. yönergeleri izledim fakat indirim koduna ulaşamadım yardım edebilirmisiniz?

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.