Recents in Beach

Duymayan Kalmasın !


SAÇ TEBEŞİRLERİ
Saçının rengini geçici olarak değiştirmek ya da farklı bir esinti yakalamak isteyenlerin seçimi olan saç tebeşirleri şu sıralar oldukça popüler.

Saça zarar vermeden kendi başınıza rahatlıkla renk değişimi yapabileceğiniz bu malzeme ile hayal gücünüzü konuşturmak da işin ekstra eğlencesi : )

Üstelik çok kolay,
Toz pastele benzeyen bu tebeşirleri kullanarak hızlıca ve yepyeni bir görünüş yaratmak için;
Saçın ucundan bir tutam alıp hafifçe ıslatıp üzerine renkli tebeşir sürüyoruz, istenilen renklerde tebeşirlerle bu durumu tekrarlıyoruz. Sonrasında fırçayla hafifçe tarayıp, saç kurutma makinesi ile nazikçe kurutuyoruz ya da maşa veya düzleştirici ile ısıtıp sabitliyoruz. Yıkanmazsa eğer yaklaşık iki gün kadar saç üzerinde kalabiliyor.

Tebeşir bildiğimiz normal tebeşirden daha farklı (yağlı) olduğu için kıyafetlere zarar vermiyor ve renkleri onlara geçmiyor.





Takip etmek için:















Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. değişiklik isteyenler için güzell

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bu saç tebeşirini daha yeni duydum. İlginç bir ürünmüş. Acaba bunu uyguladıktan sonra saçın üzerine değdiğinde tebeşir üzerine çıkmıyor mu. Merak ettim. Bilen arkadaşlar var ise lütfen cevap yazsın. ( ben wella )

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Bu sayfadaki yapılan yorumları nasıl takip edebiliyoruz. Herhangi bir takip et butonu göremedim. Cevaplarsanız sevinirim. Tüm arkadaşlarda nikah şekeri takipcinizin bu sorusuyla alınan cevapdan yararlanmış olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Merhablar Nikah Şekeri, Yorumları takip edebilmek için ''Yorumunuzu Giriniz'' kutucuğunun sağ alt kısmında yer alan ''Beni bilgilendir'' Kutucuğunu işaretlemeniz takip etmek istediğiniz konu/konuların yorumlarını kolaylıkla takip edebilirsiniz.

      Sil
  4. Merhaba, uzun zamadır sizi takip ediyorum sayfanız çok güzel paylaşımlarınız çok orjinal. Sayenizde saç tebeşiri kullanmayı bile öğrendim, allah sizden razı olsun.

    http://www.birleydi.com/

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.