Recents in Beach

Bu Trendleri 2012de biraktik!

Gecde olsa öncelikle herkesin yeni yilini kutlamak istiyorum. Umarim 2013 size bol sans, yeni umutlar, kalp carpintilari, heycan, sevgi, saglik ve huzur getirir, Mutlu yillar! Türkiye Moda Yazarlari Blogunda daha ilk yazilarim ama bu ekipte olmak ve takipci sayisinin artigini görmek beni inanin cok mutlu ediyor, tesekkürler!

Cok uzun olmadi, size simdi sayicagim trendlere atan kalbimiz heycanini baska trendlerde aramaya basliyor! Cünkü Moda demek, yeniliklere acik olmak demek. Bir Trendin ömrü kisadir. Moda dergilerinde 2013de neler in olucagini coktan göz altina aldik bile. Ben herkesin kendine ve tarzina yakistirdigi trendlerini uygulamasini gerektigini düsünüyorum. Simdi birde gerideki sayfalara bakalim, hangi trendleri 2012de birakmisik?


Yaza kadar geriye gidelim, hatirliyormusunuz?
NEON renklere bayiliyorduk: Gözlükler, Cantalar, Aksesuarlar, hatta tirnaklarimiz bile bu renklerle isil isil parliyordu! Ama bu trend artik söndü, vedalasma zamani geldi!




Bir sonraki sayfada ne var bakalim: Ombre Hair! kendimde denememis olsamda bu trendi gercekten begeniyordum, ama artik dogal sac renge dönme zamani geldi hanimlar:)

 

Gecelim bu sayfayi, burda ne var bakalim. Hepimiz erkeklerde kirli sakali seviyoruz, hatta bayiliyoruz. Ama Malkocoglu sakalini göremiyoruz artik. Erkeklere bir tavsiye: lütfen eski halinize dönün beyler!

 



Bir NO GO daha: Bezcantalar. Evet bu cantalar bir ara gercekten cok kullaniliyordu ve cok tatliydi, DI! Komik bir görüntü elde etmek istemiyorsaniz, artik sadece süpermarka alis verisleriniz icin yaninizda tasiyin.
 
 
uyuyakalanguezel.blogspot.de


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. 2013 trendlerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkürler! gerideki sayfalara baktik, simdi önümüzdekinlere sira gelicek:)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.