Recents in Beach

PSY'nin Şalvarlı Stili


Bugün sizler için son zamanlarda taktığım aslında ne zaman kendimi iyi hissetmek istesem dinlediğim şarkıyla ilgili bir şeyler paylaşacağımJ Evet,  evet Gangnam StyleJ Bugün biraz Psy’nin stilini inceleyesim geldi. Aslında ne zamandır bu yazıyı yazmak aklımdaydı vesile oldu işte ders çalışmak istememem. Öncelikle o artık bir popstar. Bundan sonraki şarkıları bu rekoru kıracak mı bilemem ama yakında yani 2013 de bence onun stili patlama yapacak. 2013 baharında göreceğiz. Peki bu adamın stilinde ne var? Aslında bize hiç yabancı olmayan hatta bizim olan bir şey var. Şalvar!!
 Psy’ın imaj danışmanları bence son zamanlardaki en akıllıca işlerden birini başarmış. Bu tür bir kıyafeti bu kadar modernize edip bu çağa ayak uydurtmak oldukça ilgi çekici. Giyilmedi mi ya da giyilmiyor mu? Elbette bizde de arada çıkan giyen var ama asıl önemli olan şey şu bunu bir popstara giydirerek tarzının bir parçası yapabilmek önemli olan. İyi oldu en azından artık bloggerlar da yakında çıkar şalvar dikerler, giyerler benimserler şalvarı bu sayede bizim baklava gibi kıymete biner. Bizi biz yapan şey sadece kebap değil! Bunu ne zaman öğrenecek bu halk inanın çok merak ediyorum! Umudu yitirmek istemiyorum ancak gitgide kendimize başkalaşıyoruz ve bizi biz yapan şeylerden utanıyoruz gibime geliyor.
 Bütün yaz boyunca bende dahil olmak üzere herkes o iğrenç ter çekmeyen şifonlarla yandık durduk. Elbette şifon çok şık transparanlıkta ise müthiş. Ama ona kadar bizim transparanlık veren dokumamız yok mu? Var bürümcük! Dastar! Size olacağı söyleyeyim yakındır birileri alacak kullanacak sonra a o bizimdi diyip kıymete bindireceğiz ama çok geçmiş olacak. Önce izlemek, bakmak kendi potansiyellerimizi öğrenmemiz gerekiyor. Neyse çok fazla sosyal içerikli mesaj verdim bugün size buyrun Psy’nin stili;
            Gördüğünüz gibi şalvarıyla Amerika konserinden bir görüntüsü. Üzerindeki çok belli olmasa da siyah payetli bir ceket var.
      Bu da Kore konserinden bir görüntü. Üzerindeki yelek ve yeleği üstündeki taş işlemelere özellikle dikkat çekmek isterim. Çok feminen duruyor düşüncenize bu yeleği beyaz bir kot ve siyah bir stilettoyla konbinlediğinizi...
                                                    Beyaz şalvarı...... Hyuna ile olan klibinden
               Yine Hyuna ile klibinden ve taş işlemeleri bence mükemmel!
        Ve benim favoim kesinlikle şalvar ağlı bu bermuda oldu!

Herkese mutlulukla ve Püsküllü Belalardana uzaklıklar dilerim. Psy'nin stiline özellikle dikkat edin derim:) Yaz gelince denenesi:)

Yorum Gönder

0 Yorumlar