Recents in Beach

H&M Yılbaşı İçin İç Giyim Koleksiyonu







1960'lar geri geliyor gibi



H&M bu ara adından en çok söz ettiren hazır giyim firması sanırım. Tasarımcılarla ortak çalışması gibi kendi içindeki koleksiyonlarda göz ardı edilemez. Yılbaşı için hazırlanan iç giyim koleksiyonu her renkten oluşuyor aslında gördüğünüz sütyen ve şortların başka renklerinde bulmak mümkün her zevke hitap ediyor. Sade sevenler için dantelle şıklık katılarak yapılmış tasarımlar da bulunmakta ama gösterişi sevenler için de pullar kullanılmış. 1960'ların modernize edilip günümüze uyarlanmış hali gibi.Yüksek bel şortlar geri mi geliyor ?Sizce Yüksek bel mi  daha çekici yoksa düşük bel mi ?

http://kuguce.blogspot.com/

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Marliyn Morroe yu zaen çok severim ayrıca 2. fotograf favoım oldu): Yuksek bel mı dusuk bel? bence yuksek bel cunku her zaman hat dediğimiz olayı yani ben kıvrımını ancak onda yakalarız. Sağlık konusuna gelincede orada yüksek bele kimse laf edemez zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Bende yüksek bel taraftarıyım Düşük bel giyip muffin görüntüsü elde etmek hiçte çekici değil tabi fit fizikler için diyecek bir şey yok.

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.