Recents in Beach

İpekyol Hediye Çekilişi Sonucu Kazanan Belli Oldu!

Merhabalar,
İpelyol Hediye çekilişimizde kazanan şanslı talihlimiz belli oldu,Aslında kazananı 2 kasımda açıklamayı planlıyorduk  fakat en azından bir okuyucumuza bu bayramda küçükte olsa bir mutluluk yaşatmak istedik ve çekiliş tarihini 2 Kasımdan Bu güne çektik =) Kazanan  Elif ER Adlı okuyucumuz kendisini gönülden tebrik ediyoruz. En kısa zamanda İletişim bilgilerini turkiyemodayazarlari@hotmail.com adresine göndererek iletişime geçmesini bekliyoruz =) Kazanamayanlar üzülmesinler gelecek dönemlerde yeni çekilişlerimiz kaldığı yerden birbirinden güzel hediyelerle devam edecek gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.
Takipte Kalmanız dileğiyle...
İyi Bayramlar...


Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Kazananı Tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Tüh :) Elif Arkadaşımı tebrik ediyorum inatla diğer çekilişlere katılacağım mutlaka bir çekilişte şeytanın bacağını kıracağım :)

    YanıtlaSil
  3. İnanmıyorum :))) harika bi haber bu bu tür çekilişlerde genelde şanssız olurum bu bayram ve blogunuz bana uğurlu geldi sanırım çok çok çok teşekkür ederim :)) Siz bilgilerimi e-mail olarak gönderiyorum hemen görüşmek üzere tekrar tekrar teşkkürler :)) iyi bayramla..!!

    YanıtlaSil
  4. Bu 2 hediyede 1 kişiyemi çıktı acaba yoksa bi çekiliş daha varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpek yolun iki hediyeside çanta ve ayakkabı bir kişiye gönderilmiştir.

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.