Recents in Beach

Deri Ceket Kombinleri Nasıl Olmalı?

   Merhabalar Ben Pınar,İstanbul'da yaşıyorum,Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat bölümü mezunuyum,bir süredir Türkiye Moda Yazarlarını zevkle takip eden bir okuyucuyum diyebilirim,moda sektörü ile ilgili bir mesleğim yok fakat moda benim ikinci adım moda ile yatıp moda ile kalkıyorum desem yeri var bu gün Türkiye Moda Yazarlarının Misafir Yazarlık manşetini okuyunca çok sevindim ve bende bu güzel ortamda yer almak istedim :) daha önce blog yazma deneyimlerim olmadı sürçü lisan edersek şimdiden affola :)

   Size bu ilk yazımda Deri ceketleri ne şekilde kombinleyebilceğimizden bahsedeceğim,hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan deri ceketlerimiz çoğu zaman kurtarıcı niteliğindedir,doğru şekilde kombinlendiği taktirde şıklığınıza şıklık katacağına emin olun,Deri ceketlerinizi ister etek,ister elbise isterseniz de jeanlerinizle kombinleyerek şık görünmeyi başarabilirsiniz.







   Yazımın başında da belirttiğim gibi herhangi bir bloga sahip değilim dolayısı ile blog sitemi burada paylaşamıyorum :) Ama kafamda bir blog açma fikride oluşmadı değil,Türkiye Moda Yazarlarını da okurlarına böyle güzel bir imkan sunduğu için kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle
Pınar

Not: Bu yazı Misafir Yazarımız Pınar hanım tarafından e-posta yolu ile word belgesi şeklinde gönderilmiştir,Misafir yazarlarımızın yazar paneli bulunmadığından yayıncı kimliği Sercan ARAT'tır.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Post kesinlikle güzel olmuş,eee Türkiyemodayazarları demek yenilik demek!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun dilek hanım sizin yazılarınızı da ilgi ile takip ediyorum :) sizler kadar sürekli bir blog yazıyor olmasamda beğendiğinize en önemliside zaman ayırıp okuduğunuza çok sevindim :)

      Son söylediğinize de sonuna kadar katılıyorum bu blogla karşılaştığımdan bu yana fikirler olsun yada görsel anlamda tema olsun bir çok yenilik sağlandı ayrı ayrı hepinize teşekkürler :)

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum takibiniz için ayrıca yorumlarınız için..Söylediğiniz gibi bu platform gerçekten diğerlerinden farklı ve farklı olmaya devam edecek..

      Sil
    3. Rica ederim her zaman takipteyim :)
      Her an bir yenilik ile karşılaşmaksa mutluluk verici :)
      Tekrar Teşekkürler
      Sevgiler..!

      Sil
  2. Öneriler harika! Sayfanızı izliyorum, Ben de bloguma bekliyorum http://missinem.blogspot.com/, aynı zamanda hediye çekilişim var :) beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz için çok teşekkürler :)
      Sitenizi seve seve ziyaret ederim tabi ki :)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.