Recents in Beach

Biraz Dedikodu: Blake Lively ve Ryan Reynolds


Moda dunyasinin ayrilmaz parcalarindan birisidir bence dedikodu:) Degil mi? Kim ne giydi? Niye giydi? Kim kimle pisti oldu? Kime Ne Yakismis Ne Yakismamis? Ilerleyen zamanlarda goreceksiniz bu konuda oldukca da acimasiz elestriler yaparim:) O yuzden bugun TV dunyasini oldugu kadar moda dunyasini da yakindan ilgilendiren bir kisi hakkinda ufaktan atip tutacagim.
Konu yeni gelinimiz: Blake Lively
Ay cok yakisiyorlardi filan anlamam arkadaslar. Blake Lively sen git tum moda dunyasini kasip kavur Karl Lagerfeld'den Gucci'ye herkesin ilham perisi ol sonra da biraz tipi duzgun diye unlenen ama bence direkt ikinci sinif bir aktor olan bir adamla evlen.
Gonul bu diyeceksiniz ama hayir. Scarlette Johansson ile de evliydi Ryan Reynolds! Gene boyle gizli sakli evlilikler. Ah bir gelinlikli fotografini bile goremeyecegiz ya Blake'in ona yanarim:)
Moda ikoncani Blake, bak Olivia Palermo'ya nasil hem yakisikli hem asil bir nisanlisi var. Ne yapalim genclik hatasi olur boyle hatalar diyecegim ama arkasindan da konusmasam olmazdi. Bu dugun sayesinde tiklama rekoru yaptigina emin oldugum Ryan Reynolds'a ise valla helal olsun. Once Scarlette sonra Blake iki tane ilham perisi ne desek bos.
Sizi Blake Lively'nin muhtesem Gucci fotograflariyla basbasa birakiyorum cunku bu senenin ilham perisi kendisi.








Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Gelinliği ona özel yapılmış ve Marchesa imzası taşıyor. Ayakkabıları da yine ona özel tasarlanan Louboutin.
    Onu gelinlikli haliyle görebileceğiz tabii ama biraz geç olacak. Çünkü bir dergi için çekim yapmış Blake. Hangi dergiydi maalesef adını unuttum fakat Ekim ya da Aralık ayında çıkacağını biliyorum.

    Pek net bir bilgi paylaşamadım sizlerle ama olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hadi bakalim valla merakla bekliyorum nasil bir gelinlik:)
      ama adam yanlis secim hahahah;) bana da ne oluyosa hahah:)))

      Sil
  2. Blake Allure dergisinde Ekim ayında gelinliği ile poz veriyormuş.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.