Recents in Beach

Yıl 2012 Tarz 2000 Sonuç Pes!

   Merhabalar,bu makale bu kez erkekleri kapsayacak,bu gün bayramın birinci günü görmek istemediğim bir manzaralar yine karşımda! Hala 2000 yılı kafasını yaşayan sıradışı bir tarzın içine sıkışmış bir takım insanlar var,nasıl bir tasarımmış hangi kesim baz alınmış bilmiyorum ama erkeklerde bu meret sigara gibi olmuş resmen,vazgeç şunlardan deseniz ben ayak tiryakisiyim der o kadar içlerine işlemiş.
Sivri burun ayakkabılardan bahsediyorum! Hepiniz Aaaa,ıyyy,böğğğ olmaya başladınız buna eminim .

Bakın burada kim var.
Durun hemen beni yargılamayın biliyorum bu fotoğraf çok eski ve artık beyaz bu şekilde giyinmiyor,ki zaten sözümde beyaza değil,2000 yılında baş gösteren bu ayakkabıları hala giyenlere,o dönemde de estetik açıdan bir albesini yoktu ee artık haliyle şimdi hiç yok! Lütfen sivri burun ayakkabılarınızla vedalaşın ve onları çöpe atın!
Hiç sevilmeyen bir ayakkabı (denebilirse) türü olduğunu bu kadar eleştirime rağmen anlayacağınızı umuyorum.Sivri burun giymeyelim giyenleride uyaralım fakat uyarınızı yapmadan önce kendinize iyi bir siper hazırlamanızda fayda var zira öfkeli vatandaş ayakkabısını bir silaha dönüştürüp saldırabilir. Tavsiyelerimi dinlemeniz olası bir saldırıdan en az hasar ile korunmanızı sağlayacaktır. =)

Bir sonra ki makalemde erkekler için doğru ayakkabı seçiminden bahsetmek istiyorum şimdilik hoşçakalın.

Saygılarımla,
Sercan ARAT

Yorum Gönder

4 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.