Recents in Beach

Trend: Wedge Sneakers

Son zamanlarda sıklıkla karşıma çıkan bir trendden bahsetmek istiyorum. Topuklu spor ayakkabılar! Her ne kadar kulağa hoş gelmese de, topuklu spor ayakkabı mı olurmuş diye düşünülse de, hem gizli platform şeklinde olanlar hem de dolgu topuk modelleri rahatlığından ödün vermeden boyunu uzatmak isteyen bayanlar için birebir.



Birçok ünlü isim de Isabel Marant'ın başlattığı "Wedge Sneakers" akımına kapılanlardan.


Alessandra Ambrosio tercihini tamamen spor kıyafetlerle kombinlemekten yana kullanmış.


 Kate Bosworth ise şifon, plise eteği ile zıtlık yaratarak hoş bir görünüm elde etmiş diye düşünüyorum. Dakota Fanning ve Jennifer Love Hewitt günlük stillerine uygun bir şekilde kombinlemişler.


Miranda Kerr her zamanki gibi stilini konuşturmuş. Renk ve tarz uyumuna bayılmamak elde değil.


Ebay'den alışveriş yapmayı çok seven biri olarak "Wedge Sneakers" konusunda birçok seçenek sunmasından dolayı sizlere öneriyorum. Çok çeşitli bir yelpazeye sahip olan ebayden uygun fiyatlara istediğiniz gibi bir topuklu spor ayakkabı bulabilirsiniz. 

İşte sizin için araştırdım. 


Sevgiler

Elif

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Miranda Kerr çok hoş gözüküyor gerçektende :)

    YanıtlaSil
  2. Türkiyede nerelerde bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. türkiye'de topshop'ta satışta olduğunu biliyorum. ebay'den alışveriş yapmak istiyorsanız bir paypal hesabınızın olması gerekmekte. ayrıntıları siteden öğrenebilirsiniz. kargo konusunda da ben şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. senelerdir alışveriş yapıyorum :)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Verilen linkte çok güzel modeller var oraya bakabilirsiniz,sanırım teslimatlar kargo ile yapılmakta,yetkili kişi sizi bilgilendirecektir. Bu arada paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Ebay sımdı sızden gordum kargoda sorun olurmu yurtdısından geldıgı ıcın herhangı bır olumsuzlukla karsılastınız mı :)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.