Recents in Beach

Plaj Modası


Malum yazın gelmesi ile tüm ülke olarak sıcaktan cayır cayır yanmaya başladık. Kimimiz şehirde kaldı kimimiz güneye, kimimiz başka ülkelerin kıyılarına ya da daha farklı tatil seçenekleri ile tatilin tadını çıkartmaya gitti. Ben bu sene şehirde kalan kategorisindeyim. Fakat burada bile gayet hoş plajlar bulmak mümkün. Ve bende  plajlar için bir yazı yazmak istedim sizlere. Polyvore.com'dan hazırladığım bu set ile sizlere plajların olmazsa olmazlarından bahsedeceğim biraz. :)

1-Bikini/Mayo: İster klasik, ister renkli ve düz, ister renkli ve desenli, ister alt üst farklı renklerde bir çok seçenekte bikiniler var artık. Hatta alt ve üst farklı desen bile giyilebiliyor. Bu yüzden mayoya göre alternatifimiz çok oluyor. Mayo giyenler içinse değişik kesimlerde, değişik desenlerde mayolar var. Bu arada yanınızda sağlık açısından mutlaka yedek bir mayo ya da bikini bulundurun!

2-Güneş Sütü/Güneş Yağı: Eğer sizde benim gibi bembeyaz bir tene sahipseniz mutlaka güneşe çıkarken yüksek korumalı süt sürün. Ben şahsen sadece süt ile yandım ve bunu gölgede oturarak başardım! Eğer teniniz güneşe alışkınsa güzel bir bronzluk yakalamak için güneş yağı mutlaka çantanızda olsun. Yinede güneşe çıkılan ilk gün cildinize dikkat!

3-Güneş Gözlüğü: En çok ihtiyaç duyulan aksesuar belki de! Yüz tipinize göre olan en iyi gözlüğü seçmek yetmiyor. Aynı zamanda güneşten ne kadar koruduğu da önemli. Sadece yüzünüzde güzel durdu diye alıp sonrası için büyük hatalar yapmayın. Çünkü her sene güneş ışınları daha tehlikeli oluyor. Her zaman için en iyi güneş gözlüğü şart. Bu arada şapkalardan bahsetmiyorum :) 

4-Aksesuarlar: Plajda belki de sizi en şık gösterecek olan parçalar! Dilediğiniz renk, dilediğiniz model, dilediğiniz parça! Benim plajda ki favori aksesuarlarım altın sarısı bilezikler ve taşlı küpeler :) Siz nasıl bir stil yaratmışsanız yaratın, mutlaka ona uyan bir parça çıkıyor aksesuarlardan. Özellikle bu sene çok önde olan bir akım var ki takın, takıştırın! (Arm Party!)

5-Mayo/Bikini Üstüne Elbiseler, Tunikler: Yukarıda ki resimde seçtiğim renkli tunik Missoni'ye ait ve ben ona bayıldım. Plajlarda tunikler en stil sahibi parçalar bence. Hem çok şıklar hem çok zarifler. Düz, desenli hepsi çok yakışıyor!

6-Bakım! : En en önemlilerden bir tanesi! Plajda bile bakım çok önemli. Tuzlu su, havuz suyu, güneş derken saçlarımız yıpranıyor. Bunun için yıpranmayı önleyen spreyler ve kremler mevcut. Tırnaklarımız yine rengarenk. İstediğimiz renk oje ile. Ben denize girip çıksam bile deodorant ya da parfüm mutlaka bulunduruyorum çantamda. Deodorant olarak: 8x4 soft kiss, parfüm olarak ise Chloe Love favorilerimden. 

http://melisyilmaz.polyvore.com/  bu linkten yukarıda hazırladığım setteki tüm parçaların fiyatlarını ve markalarını bulabilirsiniz :) 

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Gercekten çok şeker ve çok şıklar..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir makale olmuş bilgiler anlatımlar oldukça doyurucu. Keyifle okudum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzeller :) bayıldım bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Yaz hiç bitmesin yaa :(

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.