Recents in Beach

Leopar Aşkı

2012 yazının sonlarına geldik artık bizi sonbahar karşılayacak,sonbahar koleksiyonları görücüye çıktı bile.Özellikle Zara bu sezon leopar aşkından yanıp tutuşmuş.Herşeyde her detayda leopara önem vermiş.Onlara gelicez ama biraz söz edelim leopardan.Abartılmadığı sürece sevenlerdenim ama altına çizerek söylüyorum baştan aşağı leopar giyerek değil!Leopar giyerken dikkat etmeliyizki kumaş çok kaliteli olmalı yoksa çok iğrenç bir görünüm oluşuyor.Ucuz etin yahnisi kötü olur hesabı.Ufak detaylarda acıkcası ben kıyafetin arasında biryerde olursa seviyorum.Birde leopar-kırmızı ikilisinden bıktım artık kimde leopar birşey görsem muhakkak kırmızı birşeyle tamamlamış.Bu tabularımızı yıkalım ve leopar ve kırmızıyı birbirinden ayıralım.Leopar giymem,yaşımı çok büyük gösteriyor laflarınıda  hemen unutuyoruz!!!Leoparın modası hiç geçmeyecekmiş gibi.Şimdide moda yıllar önce de modaydı.



Gelelim Zaranın leoparlı parçalarına.Üst olarak sevmedim bunları.Gömlek,t-shirt ne kadar farklı ne kadar kaliteli olursa olsun sevemedim.Ama kullanmak isteyenlere tavsiyem sade bir pantolonlar kullanırsanız sonuç güzel olur.Buradaki gibi siyah bir pantolon ideal.


Geliyoruz Zaranın pantolon ve etek leoparlarına..Etekde pek hoşuma gitmedi.Dizde etek pek sevmem heleki leopar desenli hiç hoş değilmiş.Belkide jean gömlekle kombinlendiği için.Ama pantolonuna gelince,bence dolablarımızda yeri olmalı ve şifon gömleklerle tamamlanabilir.


Leoparda en çok tercih edilen ürün şallar..Kıyafetimize ayrı bir hava katmak istediğimizde hemen altarnatif şallar.Spor görünüm sergilerken birden leopar şalla birlikte ayrı bir havaya bürünülebilir.


Zaranın 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonundan..
Ayakkabı tercih ederken üzerimizde leopara dahil hiçbirşey olmazsa süper olur.Ayakkabılarımız yıldız olsun ve üzerimizde parlayan bir yıldız olsun.


 Leopar çantalarının şıklığından bahsetmeden olmaz tabi:)Leopar çanta tercih ediceğimizde kıyafetlerimiz tamamen sade olsunki leoparla yanıp tutuşuyormuş havasına bürünmeyelim ve ortaya kötü sonuçlar çıkmasın.


İşte sevmiyorum baştan aşağı derken bunları kasdetmiştim.Adeta kabus.Hele uzun elbise birde beline deri kemer takılmış!! İmdat imdat diye sesler duymaya az kalmış.Jennifer Lopezin elbisesi zaten fiyasko.Rihannanın plaj elbisesi yine kabul edilebilir birşekilde.Ama ben hiçbirini kabul etmiyorum ve beğenmediğimi dile getiriyorum..


İşte benim favori parçalarımdan biri.Hem yırtık jean modasına uygun hem leopar ..ee daha ne olsun ama dimi.Beyaz düz bir t-shirtle veya krem şifon gömlekle kombinlediğimizde harika olabilir.


 Loeparın en güzel kullanımı..Adeta bayıldım kombine .İşte böyle leopar nasıl giyilmesin.Gayet az ve öz .Kombin mükemmel!

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Harika müthiş olağan üstü konuyu baştan aşağıya pür dikkat okudum büyük bir leopar hayranıyım ''Dozunda Kullanıldığımı sürece'' hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım bu konu beni tam kalbimden vurdu diyebilirim! Çok teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son kombin söylediğiniz gibi mükemmel şuan ne kadar o yorumu görmüyor olsamda:)Sevindim ilgi alanınız olan bir konuda sizi mutlu ettiysem.Ben teşekkür ediyorum.Evet dozunda kullanıldığı sürece güzel:)

      Sil
  2. J.Lopezin elbisesi gerçekten çok kötü gözüküyor dikkatlice bakıldığında sanki leopar kafasını görecekmişim gibi hissettirdi bana bu da hoş bir görüntü değil,doğru bir kombin çok önemli,j.lopez bu karede bizlere bunu bir kez daha göstermiş oldu diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğiniz gibi doğru kombin çok önemli!

      Sil
  3. bana göre Zara gerçekten güzel bir iş çıkarmış,zaradan alışveriş yapmayı,her gördüğünü almayı seven biri olarak :) birde tutkularımdan biri olan leopar desenli tasarımlarınla kalbimi bir kez daha çalmayı başardı diyebilirim. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. siyah bir pantalon veya etek ile kombinlemeyi çok sevdiğim o günüme ayrı bir hava katan iyi hissetmemi sağlayan favori kombinlerim arasında yer alan bir cicim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle doğru kombin tercihi tebrikler..:)

      Sil
  5. Blgiler sahane leopar anlatımın sahane yarın gidcem ve leopar ne bulursam alıcam öle ballandırmıssın........Teşekkür

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman dikkat hepsini birarada giymiyoruz:)Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  6. Bu konuya yer vermıs olman olaganustu.Tesekkrler

    YanıtlaSil
  7. Oha kombin olaganustü=))

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.