Recents in Beach

Kozmetik Devi Golden Rose!



   Herkese Merhabalar! Bu gün  Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, ile ilgili bir makale yazmaya karar verdim Her ne kadar bir erkekte olsam çevremdeki kadınların tercihi ve deneyimleri doğrultusunda edindiğim bilgilerin yabana atılmaması gerektiğini düşündüğüm için yazmaya karar verdim.
Bu sıcak yaz günlerinde makyaj tercihlerini sadelikten yana kullanmak isteyenleriniz varsa Golden Rose göz kapaklarınıza odaklanmayı öneriyor,Pürüzsüz bir ten salaş bir şekilde toplanmış saçlarla  Golden Rose güzel bir ekip oluşturuyor.

   Golden Rose Renklerindeki doğallıkta oldukça güzel,sanırım erkekleri bir nebzede olsa ben naturelim çok az makyajım var diyerek kandırabileceğiniz renk sklasına sahip =) Golden Rose Liquid Power Fondöten,kısa sürede cildinizi bir kaç sihirli dokunuşla mükemmel bir görünüme kavuşturacak,kalıcı ve suya dayanıklı olması da sanırım bayanlar için ayrı bir avantaj anlamına gelmekte,içeriğinde bulunan Jojoba ve Macadamia Nut gibi yağlarla cildinizi nemlendirirken SPF15 ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden de koruyacak Fiyatı na gelince sadece 23.70 TL Kendimi satış temsilcisi olarak hissettim =)


   Yukarıda renk sklasının genişliğinden bahsetmişken birde yaz günü gördüğüm yada görünce görenlerin içini açan yazın tadını,kokusunu,rengini her solukta bize yaşattıran renklerden bahsetmek istiyorum,Mordan tutunda uçuk maviye,pembeden tutunda turkuaza uzanan geniş bir renk yelpazesine sahip olan Golden Rose şu yaz günlerinde sadeliğinizi korurken,gözlerinizide makyajınızın odak noktası haline getirecek.

   Golden Rose Sillky Touch Pearl Far Serisi ile ve makyaj bilginiz dahilinde uçuk ama abartılı olmayan sexy bakışlar uyandıran bir görünüme kavuşmakta mümkün ee birde anatomik olarak bu duruma daha yakınsanız hımm... sözün bittiği yer.Neyse konumuza dönersek Golden Rose Sillky Touch Pearl Far serisi hakkında çevremde makyajını beğendiğim kadınlara sordum hemen size sorduklarımı aktarayım, Golden Rose Silky Touch Pearl Far serisinde yer alan 116 numaralı Mürdüm Rengi, 119 numaralı Okyanus Yeşili, 129 numaralı Leylak Rengi ile uçuk ama abartı olmayan bakışlar elde etmeniz mümkün ben yazın favori renklerini belkide bir bay olarak görünce bana hoş görünen renkleri sizlere aktarmaya çalıştım elbette ki herkesin favorsi farklıdır.
Gelelim hiç bir karım olmadan pazarlamacı mantığı ile Fiyatı Sadece! diye başlayan bir cümle ile fiyatını aktarmaya =) Evet işte yapıyorum!
Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow'un Fiyatı Sadece: 9,50TL!

   Makyajınızı kusursuz hale getirmek için en önemli yardımcı oyuncu olan kaşlarınızıda yine Golden Rose ile derinleştirmek isterseniz Golden Rose Eyebrow Pencil ürününü tercih edebilirsiniz yine biz erkekleri kaşlarım doğal diye kandırabileceğiniz eşsiz bir ürün =)
Fiyatına Gelince Golden Rose Eyebrow Pencil Fiyatı : 3,65TL

Yine çevremde ki kadınların sırlarını çalıp =) burada sizlere aktaracağım başka bir makalede görüşmek dileğiyle Hoşçakalın. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.