Recents in Beach

IŞILDAMAYA DEVAM!!




Şu yaz günlerinde her ne kadar neon renklerden vazgeçemesekde,beyazın bizi esir aldığını bilsekde biz  bayanlar parıldamadan asla diyoruz! Tamam ışıltıyı seviyoruz ama kullanmayıda bilmemiz lazım,zaten ışıltı kullandığımızda bir mekana girdiğimizde  tüm gözler bir anda bizim üzerimize çevriliyor disko topundan bir farkımız olmuyor bari dozunda kullanalım.Eğer tercihimiz elbise olacaksa aksesur seçimlerimiz sade olmalı,ee bazılarımız ayakkabıda parıltı istiyorsak minicik sade bir elbise çok ideal olur veya tam tersi payetli bir elbise sade bir ayakkabı ile tamamlanabilir.Seçimlerimizi böyle yapmassak üzerimizde parlayan birden fazla yıldız olur ee o zamanda fazla olur.



 2012 kış koleksiyonlarındada ışıltıya yer verilmiş.. ( Elie Saab-Etro ) Pantolonlarda,elbiselerde,paltolarda bu sezonda yine yeniden parıltı!!Ayakkabıda parıltı denince ilk akla gelen tabiki Miu miu .. Bu sezon yine iddalı!! Sneakerslerin yanına birde parıltılı loaferler eklenmiş.Ben hayran kaldım bakalım sizlerde beğenecekmisiniz?





-->

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Bende küçük yaşlarda başlayan bu parıltı hevesinin önüne halen geçebilmiş değilim,hepsi benim olsun diyen ve bastıramadığım bir istek var içimde:),sizinde tabirinizle disko topuna dönmeden :) verdiğiniz bilgiler ile güzel bir kombinasyon fikiri oluştu sayenizde kafamda bilgiler için Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)

      Sil
    2. Fazlasıyla yardımcı oldunuz diyebilirim :) janjanlı koleksiyonlara olan ilgimin yanına sizinde yazınız eklenince öncelikle güzel bir fikir kombinasyonu ardından da güzel bir trend kombinasyonu oluştu kafamda tekrar teşekkürler :)

      Sil
    3. O zaman ben teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için:) İyi günlerde giyin güzel kombinlerinizi:)

      Sil
    4. Rica ederim,teşkkürler :)

      Sil
  2. wooooow çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. ayakkabılar çok güzel=)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.