Recents in Beach

HELLOOOOO KITTY !


Merhabalar !

Ben Gokce, Rainbow Gatherer bloğundan beni hatırlayabilirsiniz şimdi kendi bloğum ile birlikte buradan da yazmaya başladım. Bu benim için hem bir yeni deneyim hem de güzel paylaşımlar için bir fırsat olacak.

Bugün gördüğüm bir haber Hello Kitty severleri mutlu edecek  J Bende çok büyük bir HK hayranı ve koleksiyoneri olduğum için hemen paylaşıyorum.  Hatırlarsınız HK markası bir süredir kozmetiğe de el attı;  kendi makasını yarattı ve MAC için koleksiyon üretti daha sonra Sephora kozmetik zincirleri ile anlaşma yaptı ve bu mağaza için çeşitli ürünler çıkartmıştı.


Hello Kitty Paris koleksiyonundan sonra bugün lanse edilen yeni ürün kampanyası ‘Head of the Class ‘ yani ‘Sınıf Başkanı’ . Okulların açılmasına az kaldığından okul temalı ve skoç desenlerin ağırlıkta olduğu ürünler Sephora’nın internet sitesinde satışa sunulmuş bile. Ürünleri almasanızda tasarımlar ve dizaynlar görülmeye değer.

Sevgiler ....
Rainbow Gatherer






Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Bende çok severim :)) Bilgi için teşekkürşer.

    YanıtlaSil
  2. Çok şekler yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben MAC Kozmetik’ in Hello Kitty Serisini kullanmıştım :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.