Recents in Beach

Eylül Sayısı

Moda dünyası için eylül kutsaldır. Dergilerin en kalın sayıları bu ay çıkar, en çok efor bu sayılar için harcanır ve en büyük alkışı bu sayılar alır. Bu sene ünlü moda dergileri kapaklarına kimleri almış dersiniz?

ELLE US - Katy Perry. Canlı renklerin kraliçesi Katy Perry, Elle US'in eylül kapağını şenlendirmiş. Uzun mor saçlarıyla klip çekiminden çıkıp gelmiş gibi görünse de her zamanki gibi dikkat çekici.

ELLE UK - Rosie Huntington Whitely. "Melek" lakabını hakkıyla taşıyan Rosie muhteşem fiziğiyle yeni sezon parçaları gösteriyor. 


 Vogue US - Marion Cotillard. Fransa'nın porselen bebeği, muhteşem oyunculuğuyla kendinden sıkça söz ettiren Cotillard Vogue US'in kapağında muhteşem görünüyor.

Glamour US - Victoria Beckham. Tacından asla ödün vermeyen Queen B., onu köpükler içindeyken bile başında taşıyor. Dergideki editorial da göz atmaya değer, normalde görmeye alıştığımızdan daha farklı pozlarla objektife yansıyan Beckham, fotoğraflarda neden asla gülmediğini de nazikçe anlatmış.

Vogue UK - Karlie Kloss. Muhteşem bir manken, muhteşem bir kapak, muhteşem Vogue. 20 yaşındaki Karlie Kloss ve Vogue UK eylül sayısı alınası, okunası, incelenesi ve sevilesi. Gençlik ve başarıyı mutlulukla taşıyan bu güzel yüz adeta "ışıldıyor".

Flare - Lindsey Wixson. Farklı bir estetik anlayışının ateşesi olan Wixon Flare'in kapağında. Siz ayrık dişler için ne düşünüyorsunuz bilinmez ama sevenleri onu el üstünde tutuyor.

Vanity Fair - Jessica Chastain Chastain belki de en şanslı kapak kızlarından biri olmuş, zira fotoğrafının altında sadece "Style" yazıyor ve sanırım bu her şeyi özetliyor.

Company * Whitney Port Boho stili ile pastel tonların arasında bir prenses gibi oturan Port, eylül sayısından öte bir mayıs kapağında oturuyor sanki. Sıradışı bir seçim diyebiliriz.

Sizin favori eylül kapağınız hangisi oldu?

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Türkiye Moda Yazarları olarak dergi çıkarma arefesinde olduğumuzdan bu yazı güzel bir motivasyon niteliğinde olduğunu söyleyebilirim.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir makale olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.