Recents in Beach

Erkek Arkadaşınızın Kıyafetlerine El Koyun!



Son yıllarda özellikle jeanlerde ve blazer ceketlerde karşımıza çıkan "boyfriend" modası büyüyerek devam ediyor. Maskülen giyinmeyi seven kadınlar, jeanlerin ve blazerların yanısıra "oversized" diyebileceğimiz kocaman t-shirtleri, kazakları, hırkaları dolaplarına eklemeye devam ediyor.



Ünlülerin sokak stillerine baktığımızda boyfriend jeanleri en çok paçalarını kıvırıp, yüksek topuklu ayakkabılarla giymeyi tercih ettiklerini görüyoruz. Erkeksi parçalara kondurulan kadınsı detaylar sonucu ortaya çıkan görünümler benim de favorilerimden.


Megan Fox'un sokak stili genellikle rahatlıktan yana. Boyfriend jeanini basic bir top ile kullanmış ve bu sayede salaş ama oldukça seksi görünmeyi başarmış.

Blazer Ceketler!

Bir erkeğe takım elbise ne kadar yakışıyorsa bir kadına da blazer ceketler o kadar yakışıyor bence. Tabii, doğru kullanıldığı sürece!
Kadınsı tarafını bir kenara atmak istemeyenlere boyfriend blazerları mini etekler ve stiletto ayakkabılar ile kullanmalarını öneriyorum.


Ben baştan aşağı erkek gibi giyinip yine de havalı olmak istiyorum diyenlere cevabı Ralph Lauren veriyor. (Üstte)

Siz yine de, boyfriend jean ve blazer kardeşliğinden doğan mükemmel bir görünüm için ufak kadınsı dokunuşlar yapmayı unutmayın.


Erkek arkadaşınızın gömleklerine de el atmadan olmaz tabii. 



Kurt Cobain ile "depresyon hırkası" olarak adını duyuran hırkalar da boyfriend akımına tutulanlardan.

Ne dersiniz, dolapları karıştırmanın vakti gelmedi mi? :)

Sevgiler

Elif

Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. En çok sevip vazgeçemeyeceğim 3 kıyafeti bana sorsalar hiç şüphesiz bir hakkımı blazer cektten kullanırdım :)

    YanıtlaSil
  2. Doğru bir kombinasyon ile salaş görünürken şık ve sexy görünmekte dediğiniz gibi mümkün,bilgiler için teşekkür ederim bu arada Sandalet siparişimi sanırım hafta sonu vereceğim :) ve böyle giderse hiç param kalmayacak :( çünkü bu yazınızıda okuyunca bir blazer ceket daha alma isteği uyandı içimde :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun sandaletler :) Biz kadınlar hepimiz böyleyiz sanırım parasız kalma uğruna da olsa beğendiğimiz şeyleri almadan duramıyoruz. Ben de öyleyim çünkü :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim :) Bir yazınızda da bu tür şık kıyafetlerin outlet mağzalarını nerelerden bulabileceğimiz konusunu mümkünse kaleme almanızı isterim :) Benim gibi bir çok kişi bunu eminim ki merak ediyordur Sevgiler :)

      Sil
    3. elbette. dikkate alacağım bunu :) Sevgiler

      Sil
    4. Teşekkür ederim merakla bekliyorum :)

      Sil
    5. Ece'ye katılıyorum ünlü markaların outlet mağzaları bizim için altın niteliğinde olur :) Bu arada yaşadığım şehir İstanbul Tabi siz hangi şehir planına göre outlet sıralaması yaparsınız bilmiyorum?

      Sil
    6. Ben İzmir'de yaşıyorum ancak elimden geldiğince bu konuda bir araştırma yapıp genel bir yazı yazmayı düşünüyorum :)

      Sil
  3. Çok hoş bir konu olmuş :)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.