Recents in Beach

Stil Önerisi:1

Cumartesi gününe merhaba diyoruz! Sıcakların bizi bunaltığı izin günümüzde bizi sıkmayacak hazır ofis kıyafetlerinden kurtulduğumuz bugünümüzde en rahat kombinleri yapıp onları  tercih ediyoruz.Üzerimize t-shirt bile giysek fazlalık olarak görüyoruz,o yüzden kat kat giyinmeye gerek yok yaz günlerinde:)Hep birbirinden farklı renkleri sevmişimdir.O yüzden bugünde sizlere aman ayakkabıyla bilmem şu aynı olsun bu aynı olsun gibi şeyler söylemicem.Nerede zıt renkler orada ben:)Benim bugunki önerim;2012 nin en trendlerinden zımbalı mini şort üzerine tru-projectden neon sarısı olarak adlandırılan yarasa kollu t-shirt,ayakkabı olarakda zaranın yeni koleksiyonundan pembe leofarlar.Eee 2012 yazın en hit görünümünü yansıtan arm party adı verilen akımıda unutmadan kollarımızı dolduruyoruz:) Mutlu cumartesiler,güzel havanın tadını çıkarın ve bol bol gezin aman sıcaklara dikkat!:)

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Şahane,süper ilham aldm şu an senden,bugün böyle bi kombin yaparak gecicek teşekrler:)

    YanıtlaSil
  2. tam yaz renkleri içimi açtı mükemmel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni geldim eve post'u yeni gördüm bu günde şort giymeyi çok istedim sabah çıkmadan post'u görmüş olsaydım eminim bu kombineyi yapardım :) Teşekkürler..

      Sil
    2. pazar günü için düşünürsün o zaman:)

      Sil
    3. İnşallah :)

      Sil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.