Recents in Beach

Büyük Beden Stil Önerileri

Merhabalar,biliyorsunuz ki bir çok trend topikleri ile siz değerli okuyucularımıza ulaşıyoruz bir çok yazar arkadaşımın tavsiyelerini okuyor ve trend seçimlerinizi ve dolabınızı bu ölçüde düzenliyorsunuz fakat hepimiz 90-60-90 bir fiziğe sahip değiliz,kilo almayı tetikleyen oldukça fazla faktör var bunların başında ise sağlıksız beslenme ve hayatımızdan eksik ettiğimiz spor geliyor.Pc başında hareketsiz geçen iş temposu masa başı sağlıksız beslenme şekli ile fast food çoktan hayatatımızda yer etmiş malesef,bu durumda kilo problemi olarak karşımıza çıkıyor,pazartesi başlayıp iş tempomuza uyduramadığımız diyetlerimiz var her birimizin, salı günü hüsranla sonuçlanan diyetler bunlar farkındayız :/ belki her koşulda vücudumuzdan ödün verebiliyoruz fakat biz kadınların ödün vermediği bir nokta varsa o da güzellik ve şıklığımızdır,kilomuz ne olursa olsun doğru giyinme tekniklerini bedenimizde uygularsak şık görünmeyi başarabiliriz! Bu makalemde büyük bedenleri baz alacağım ve giyimlerine şıklık katmak için çeşitli püf noktalarına deyineceğim.
Hadi başlıyoruz!




1.Bol kıyafetlerden kaçının!
En sık yapılan hata kilolu olan bayanların bir kaç kiloyu saklamak uğruna (bel bölgesi) bol kıyafetleri tercih etmeleridir bu sizi zayıf göstermediği gibi hem olduğunuzdan daha kilolu bir görünüme ulaştırır hemde bakımsız görünmenize sebep olur,hatlarınızı saklamayın! ne çok dar giyinin nede çok bol,seçimlerinizde dikkat edeceğiniz bir diğer nokta ise üst tarafınız dar ise alt bol,alt tarafınız bol ise üst dar olacak şekilde kombinleyin,ince ve yüksek topuklu ayakkabıları tercih edin ve duruşunuza dikkat edin dik yürüyün.

2. V Yakalı kıyafetler
Üst kısmı toplu olan bayanlarda ideal bir kıyafet diyebiliriz,V yakası olan kazak veya hırka gibi v yakalı kıyafetler boynunuzu ve vücudunuzun üst bölümünü daha uzun gösterecektir. Aynı zamanda V yaka dikkatleri dekolteye toplar!

3. Tabi ki Siyah!
Siyah kıyafetler tercih etmek sadece kilolu olanlar için değil her bedenin rengi olarak tanımlanabilir.Siyah kıyafetler sizi olduğunuzdan bir kaç beden daha ince gösterebilir,baştan aşağı siyah bir kombin uygulamak ise vücudunuzu dahada ince gösterir bu tür bir kombin de tamamlayıcı olarak üzerinize renkli bir ceket almaktan çekinmeyin!

4.Benzer Renkler ile yapılan kombinasyonlar
3. Maddemizde siyahın bizi zayıf göstereceğini yazdık fakat bunun dışında yine başka aynı renk tonlarına sahip kıyafetler ile (Kırmızı üst kırmızı alt) yapılan kombinasyonlarda bizi olduğumuzdan zayıf gösterecektir,tabi bu tür kombinelerde bilmeniz gereken önemli bir detay var,eğer bu tür kombinasyon uygulayacaksanız ve belinize bir kemer takmayı planlıyorsanız kemerinizin renginin aynı olmasına dikkat edin aksi taktirde inceltici etki bozulur.

5.Yakalı hatlı işlemeli bluzler
Böyle bir giyim tarzı ile dikkatleri sorunlu bölgelerden alarak üst bölüme çekebilirsiniz, yakalı işlemeli bluzlerin dışında dikkati yine üst bölgeye toplayacak alternatif olması açısından söylemek gerekirse yine şık bir atkıyı da kullanabilirsiniz.

Başlangıç olarak söyleyeceklerim bu kadar,Bizi takip etmeye devam edin gelecek günlerde,büyük beden kıyafetler giyen arkadaşlar için ben dahil olmak üzere tüm yazar arkadaşlarımın makalelerini,büyük beden stil önerilerini,günlük kombin önerilerini,büyük bedenler için marka önerileri gibi bir çok konuyu bu blogta bizi takip ederek bulabilirsiniz.
Sevgiler...

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Önemli bir konuya deyinmişsiniz öncelikle kutluyorum,sizinde söylediğiniz gibi çoğu insan 90-60-90 ölçülerine sahip değil,obezite terimini kullanmak belki yersiz olur onun yerine şöyle ifade etmem gerekirse bir kaç kilo fazlsı olan bayanlara (balık etli-konu içerisinde bulunan resimler gibi) verilebilecek bu tür güzel öneriler ile kilo takıntısı olan bayanlar sayenizde kendilerinle daha barışık bir ruh hali içerisinde olacaklardır,böyle yararlı bir konuyu ele aldığınız içinde tekrar tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. yazı içeriğinde verilen bilgiler güzel devamını mutlaka bekliyoruz,malesef ki bende kilo problemi yaşayan biriyim ama moda benim herşeyim şık olmak bütün kadınların hakkı!şahit olduğum bir konu kilolu olan bayanların bir kısmı kendi stilini çizmiş sanırım tek bir renk ve stil seçimi ile tüm yılı geçirmek zorundaymış gibi kendilerini şartlandırmışlar,siyah bir kombin ise bunun dışına çıkmak yada dar kıyafetler giymekten korkuyorlar bu durumda diğer renk kombinasyonlara olan özlemlerini yeterince artırıyor bu tür konulara yer vererek bir çok insana ışık tutmuş oluyorsunuz Teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,Nihal

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.