Recents in Beach

2012 kışında kürkün saltanatı

2012 kış kürk modası

bu kış kürk tüm ihtişamıyla bedenleri saracak , belirtmeden geçmeyelim , bu trendi imitasyon kürklerle takip etmeniz şiddetle önerilir !!!
kürk sıcacık kullanımı ile çok kullanışlı bir metaryal olmasının yanısıra oldukça kilolu gösterme gibi de bir dezavantaja sahip , bir çok kadın bu sebeple kürk kullanmaktan kaçınır ama tasarımcılar bu kış kürkü her kadına giydirme konusunda oldukça kararlılar
nasıl mı ? resimleri tek tek inceleyin ve boyunlardaki birbirinden farklı ve olağanüstü güzel modellere bir bakın
resimlerden öyle etkileceksiniz ki bence atkıları out edeceksiniz
koleksiyonlarda daha çok siyahlar , kahve tonları , koyu morlar ve lacivertler var
alternatif olarakda  neon turuncusu , gök mavi ve kırmızı kullanılmış
kürke tapan bir blogger olarak yaşasın kürk modası diyorum ve acil boynuma bir yeşil birde mor kürk aramaya başlıyorum :)

Dressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New FocusDressing the Neck - Fur Fashion's New Focus

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Klsik olarak görmeye alıştığımız kükrlere nazaran daha estetik bir görünüme kavuşturmayı başarmış modacılar tebrik etmek gerek.
    Ve yazınızda kesinlikle katıldığım bir nokta var o da illa ki kürk kullanılacaksa imitasyon olmalı demeden de geçemeyeceğim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. aynı fikirdeyiz esen :)
    yaşasın hayvan hakları ! :)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.