Recents in Beach

Yazarak Kananacağız

Kısa Bir Gif Animasyonu
Merhabalar,
Sevgili Türkiye Moda Yazarları,birlikte yola çıktığımız bu projede her geçen gün güçlenen güzel bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz,dışarıdan bir çok başvuru talebi geliyor fakat değerlendirme aşamasını ince eleyip sık dokuyoruz.İlgi gösteren herkese bir kezde buradan sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.
Öncelikli hedefimiz kalite,100 Seçkin Moda yazarımız ile Türkiye de ve Dünya çapında okunan bir blog olacağımıza hiç şüphe yok! Kişisel bir çok bloglar dahi onlarca okuyucu kitlesine sahip olabiliyorken 100 Popüler Yazar ile büyük bir okuyucu kitlesine sahip olamak elbetteki mümkün.
Biz çeşitlilik içeren bir blog tutmuyoruz hedefimiz tek bir konu MODA! Bu konuda en doğru bilgileri verebilecek kitle ise, bu işin okulunu okumaktan ziyede bu işi severek tutkuyla yapan topluluktan başkası olamaz yani sizler!

Okunma kat sayımız yükseldikçe kafamızda bir çok proje mevcut bir porjemizden siz değerli yazarlarımıza bahsetmek istiyorum.

Türkiye Moda Yazarları içerisinde özel bir bölüm olan ‘’Moda Shop‘’ Açılacak!
Yazarlarımız Tasarımlarını site içerisinde açacağımız bu bölümden satma şansı bulacaklar. Okuyucu kitlemiz büyüdükçe doğru orantılı olarak tasarımlarınıza talep fazlalaşacaktır.
Büyük bir kitle,çok okunan bir blog ve akabinde tasarımlarınızla hem sesinizi duyurup hemde para kazanabileceksiniz. Belki bu popülerliği tek başına başarabilen çok az blog vardır.
Türkiye Moda Yazarlarında Popüler olmak çok daha kolay!

Nasıl Mı?
Google’un çalışma prensibi bellidir,Özgün bir yazı ile yazılan bloglar çabuk indexlenir ve arama motorlarında üst sıralara çıkar.
Eee her şey sizin yazdığınız blogta ki gibi gözüküyor peki hayatayı nerede yapıyorsunuz?
Hayır siz Hata Yapmıyorsunuz! Sorun şu ki, sadece popüler bir blog olma yolunda ilerlerken bir süre sonra bloğunuz okunmadığı için sıkılıp blog yazmayı bırakıyorsunuz.

Peki ya, Türkiye Moda Yazarlarında yazar olmak nasıl bir avantaj sağlar?
Türkiye Moda Yazarları olarak biliyorsunuz ki 2 Önemli kuralımız var
Birincisi Özgün içerik yazmak,İkincisi ise Haftada En az 2 içerik göndermek

Tamam bende bloğumda Haftada 2 İçerik yazarım hatta 5!
5 içerik bile yazmış olsanız yinede hayal ettiğiniz kitleye ulaşmanız için çok daha fazla çabalamanız gerekecektir, çünkü biz burada toplamda 100 yazar olarak haftada kişi başına 2 içerikten Totalde
100 x 2 = 200 Yepyeni içerik ile okuyucularımıza merhaba diyeceğiz! Haliyle Moda adına aradığınız her konuda Türkiye Moda Yazarları olarak arama motorlarında ilk sırada olacağız.
Minimum emek maximum okuyucu , sadece 100 seçkin Yazar ile sesimizi duyuracağız!

Türkiye Moda Yazarları olarak yeniliklerimiz devam edecektir.
Sizlerde farklı proje ve fikirlerinizi turkiyemodayazarlari@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz.
Saygılarımla,
Türkiye Moda Yazarları

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bu platformda olmaktan dolayı çok mutluyum. Blogum daha kişisel içerikli olduğu için buraya makale tarzında yazılar yazmak tatmin edici oluyor. Tasarım bölümü açılması fikrini çok sevdim. Bu proje hayata geçer geçmez ben de ufak tefek tasarımlarımı koymaktan mutluluk duyarım.

    Sevgiler
    Elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde siz değerli yazarlarımızı burada görmekten aynı mutluluk ve onuru yaşıyoruz.Kadromuzun biraz daha kemikleşmesi halinde,okuyucu kitlemizin doğru oranda artışı ile Tasarım bölümümüz açılacaktır.

      Saygılarımla,
      Sercan

      Sil
  2. Gerçekten çok güzel bir düşünce tüm tasarım ile uğraşan yazarların yüzünü güldürecek bir proje sizinde makalenizde bahsettiğiniz gibi öncelikle okuyucu kitlemizi biraz arttırmalıyız ki tasarımlarımıza olan talep artsın :) şimdiden heycan duydum diyebilirim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitlemizin artması ile birlikte satışlarınıza olan talep fazlalaşacak,Umarım herkes için hayırlı uğurlu olur yaptığımız ve yapacağımız tüm yenilikler =)

      Saygılarımla,
      Sercan

      Sil
  3. 100 kişi ve 100 ayrı fikir..Bence başarılı bir platform olacak:)

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.