Recents in Beach

KALICI BRONZLUK İÇİN: ALTIN TAVSİYELER


   Yazın gelmesiyle tatil bölgelerine akın ediyor güneşin ve denizin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Tatil bitmedende bronz bir tene sahip olmayı arzuluyoruz. Bronz görüntü özgüvenimizi tazelerken giydiklerimizinde teminizle uyumu büyüleyici oluyor. Buraya kadar herşey güzel ama tatil bittiğinde o da ne puff! büyü bir anda bozuluyor ve biz bir kaç hafta içinde bronzluğumuzu günden güne kaybetmeye başlıyoruz.

   Bronzluğumuzu uzun süre muhafaza etmek için ne yapmalıyız?
Bronzluğunuzun uzun süre korumanız için yapmanız gereken altın tavsiyeleri sizler  için derledik.

Uzun Zaman Bronz Kalabilmek İçin Tavsiyeler
1. Güneş ışınlarının etkili olmadığı zamanlarda güneşleniyorsanız, tesiri artırmak amacıyla havuç suyu veya havuç tüketebilirsiniz.
2. Özellikle peeling ve duştan sonra bolca güneşlenmeye vakit ayırın. 
3. Güneşlenme esnasında yaklaşık yarım saat boyunca duruşunuzu hiç bozmayın ve bu sürede kıpırdamadan kalın. Güneşlenme zamanı boyunca yarım saatte bir vücudunuzu kremleyin. 
4. En iyi sonucu denize girerek ve kumsalda güneşlenerek alacağınızı asla unutmayın çünkü güneş ışınları en iyi yansımayı kum ve suya sağlamaktadır. 
5. İlerleyen yaşlarda ciltteki nem de yavaş yavaş azalıyor. Bu yüzden bronz ten pek hoş bir görüntü almıyor. Bu durumu engellemek için sıcak yaz aylarında 2 litreden aşağı miktarda su tüketilmemeli. 
6. Bronzlaşma arzusunda olduğunuz dönemde banyo olduğunuz su ne sıcak ne de çok soğuk olsun. Her duşun ardından cildinize nemlendirici uygulayın. Güneşlendikten sonra peeling yaptırmamaya dikkat edin. 

💖💖💖TÜM POSTLARIMDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 💖💖
💖








Yorum Gönder

0 Yorumlar