Recents in Beach

DOĞAL KAŞ KALINLAŞTIRMA YÖNTEMLERİ




   İnce kaşlar bir dönem moda olmuş olabilir ama artık o dönemler mazide kaldı eminim ki bir çoğumuz şu an dolgun bir kaş için yanıp tutuşuyor.


Peki kaşlarınızı makyajla değilde doğal yollardan nasıl kalınlaştırırsınız? İşte Tüyolar.




HİNT YAĞI

Bilinen eski bir yöntem ama işe yarar.Yapmanız gereken tek şey Hint Yağı ile kaşlarınıza nazikçe masaj yapmak. 


Bu kan akışınızı hızlandırır ve kaşlarınızın sağlıklı büyümesini sağlar.Bu yöntemi yatmadan önce uygulayın ve tüm gece bekletin, ardından sabah durulayın. Bir çok aktarda kolaylıkla bulabilirsiniz.



SOĞAN SUYU

Biliyoruz kulağa hiç hoş gelmiyor ama Soğan suyuda kaşları kalınlaştırmak için etkili bir yöntemdir. İçerdiği kükürt sayesinde kaşların daha kalın ve doldun olmasını sağlar. Bir soğan rendeleyin ve suyu ile kaşlarınıza masaj yapın 5 dakika kadar beklettikten sonra durulayın. Eğer soğan suyu cildinizde tahrişe sebep olursa bir daha kullanmayın.



VAZELİN


Vazelin, kaşlarınız için harika bir nemlendiricidir. Nemlenen bu bölgede daha kalın ve dolgun kaşlara sahip olmak kolaylaşır. Ayrıca vazelin kaşlarınızın dağılmasını engeller. Az bir miktar vazelin yeterli olacaktır. Fazla uygularsanız kaşlarınızın yağlı ve parlak görünmesine neden olabilirsiniz.


TURUNCU VE SARI RENKLER

Turuncu ve Sarı Renkli Yiyecekler A vitamini bakımından zengindir. Bu da saçınızın sağlıklı uzamasını sağlar. Ve tabi ki kaşlarınızın da. Diyetinize A vitamini bakımında zengin olan bu gıdaları eklemeyi ihmal etmeyin. (Havuç, Kavun, Tatlı Patates ve Dolmalık Biber)


YUMURTA SARISI

Yumurta sağlığımız için önemli bir protein kaynağıdır. Aynı zamanda yumurta sarısı kaşlarınız için harika bir kalınlaştırma yöntemi sağlar. Bir yumurtayı beyazından ayırın ve sarısını kremsi bir kıvam alana dek çırpın ardından kaşlarınıza uygulayın ve 15 dk bekletin. Bu yöntem, kaş bölgesine sağlıklı saçın yapı taşlarından biri olan proteini aşılar.


KAŞLARINIZI ALMAYIN

Kaşları almak bilinenin aksine onları kalınlaştırmaz tam tersi onları küstürür ve daha ince telli çıkmasını yada hiç çıkmamasını sağlar. Eğer dolgun bir kaş yapısına sahip olmak istiyorsanız kaşlarınızı almayı bırakmak zorundasınız.

KONUNUN VİDEOSU:



💖💖💖TÜM POSTLARIMDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 💖💖
💖

Yorum Gönder

0 Yorumlar