Recents in Beach

2016'DA MODA OLAN SAÇ RENKLERİ VE TASARIMLARI



   Kadınların en büyük dertleri fazla kiloları ve saçları oldu her zaman. İstediğimiz kilolara belki kavuşamaya biliriz ama saçımızı istediğimiz şekle sokabiliriz.2016 nın en iddalı saç şekilleri ve size uygun yakışabilecek bir çok saç modellerini de oldukça göstermeye yardımcı olacağım.


Neon saç renkleri:  Bu tarz renkleri maalesef ki çalışan kadınlarımız günümüz de kullanamasa da özgür genç ruh kitlesi kullanabilmekte ve onlar için trendleri bir araya getirdim.
 

Platin saçlar: Oldukça iddalı ve fazlaca gösterişli olan bu saç modelini genelde soğuk bir tene sahipseniz kullanılmasını öneririm diğer türde gerçekten karşıdan bakınca oldukça itici gelebiliyor ki dedelerimiz ve bizim görüşlerimize bazen karışan ailelerimizin de iyice huy kapacağı bir şey olabilir.




 

Şarap tonları: Her sezon moda olan bir renk. Özelikle çalışan bayanların gözdesi olan şarap tonları bi hayli göz kamaştırıcı olsa gerek . Çalışan bayanlara özellikle duyurulur. Bunların yanında 2016 da ki renklerin arasında, bakır kızılı, küllü kumlar, bal köpüğü ve karamel renklerini de oldukça sık görmeye başlayacaksınız.


 

Bu arada saçlarıyla uğraşmayı seven ve onlara da yenilik katmak isteyenler de olabiliyor ve genelde tercihlerini ya kısa kahkül'den yana ya da süper kısa modellerden yana kullanıyorlar. Bu dönem saç kesimi modasında ilk sıralarda görürseniz şaşırmayın.


💖💖💖TÜM POSTLARIMDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN
İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 💖💖
💖




Yorum Gönder

0 Yorumlar