Recents in Beach

2015 İlk bahar yaz takı trendleri

   İlk bakıldığında küçük ama güçlü birer aksesuar olan takılar sizin bir anda tüm havanızı değiştirebilecek kadar es geçilmemesi gereken objelerdir. Bazen sade bir kıyafete hareket katarak sizi göz alıcı yapabilir. Bu sezonun tartışmasız en trend takıları doğal taşlar ile tasarlanmış aksesuarlardır. Çeşitli boylarda bulmanız mümkündür. Kafanızda bir takı alışverişine çıkmak varsa bu yazımız size rehberlik edecektir.

   Doğal taşlar dışında bir kaç sezondur hayatımızda olan zincir detayı 2015 ilk bahar yaz döneminde de bizlerle olacak gibi gözüküyor. İlk bahar yaz defilelerinde yer verilen aksesuar detayında fazlasıyla yer verildiğini görüyoruz.


   Ve bu sezonun bir başka gözdesi ise metal bileklikler olarak karşımıza çıkıyor metal bilekliklere biraz daha hareket katılmış inci detayı ile fazlasıyla şık gözüküyor.


   Gerçekten oldukça hoş gözüken bir diğer aksesuar ise dirsek üstü bilezikler iddalı ve oldukça şık gözüken bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor. Şık görünmek için bu bilezikler size fazlasıyla yetecektir.


   Küpelerde geometri dairesel forumlar 2015 ilk bahar yaz sezonunda oldukça revaçta, at kuyruğu ile toplanmış saçlar ile aksesuarınız size harika bir hava katacak. 







Yorum Gönder

0 Yorumlar