Recents in Beach

Jennifer Lawrence

Merhabalar!
Plastik görünümlü, aşırı zayıf ve fit kızların modası çoktan geçti. İyiki de geçti, aldığımız kilolardan pişman olmamak için bir sebebimiz daha var artık. Umursamazlık ve var olan kusurlarını sallamadan hatta ön plana çıkararak hayata devam etmenin anlatılamaz bir çekicilik sağladığı gerçek. Diğerleri sürekli bir şeyleri kapatma derdine düşsün, Dünya artık açık açık yaşayan, kocaman gülen ve kocaman sinirlenenlerin yeri! Gereksiz tripleri, yüzündeki o cool çabasındaki ifadeyi, ağzını yaya yaya yarı İngilizce yarı Türkçe konuşmayı rafa kaldırabilirsin. Bittiii… geçtiii…

Dünya’da bir kız çıkar, tüm kuralları değiştiriverir. Sonra ardından bir kaç kız daha gelir. İşte o yeni gelenlerden Jennifer Lawrence elektriği ile herkesi büyülüyor. Elektrik lafını pek geyik bulsam da, durumu daha iyi açıklayacak bir kelime bulamadım. Ama bu kızın kusursuz olmayan muhteşem güzelliğini çok seviyorum. Moda ikonu olmayabilir, ya da hayal gibi bir fiziğe de sahip olmayabilir. Ama ondaki çabasızlık resimlerine bakarken bile iyi hissettiriyor.
Hunger Games 2′nin gelmesi için Mart ayını heyecanla beklerken, Jennifer Lawrence’ın Vogue UK Eylül sayısı resimlerine bakabiliriz. Kıza orman çok yakışıyor. Ya da tam tersi:( Fotoğraflar, Mario Testino imzalı.
Fazlaca romantizm kokan tarz için pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Hiç benlik değil!
En çok kendin gibi takıl işte!
Hayatın tadını çıkar!




Yorum Gönder

0 Yorumlar