Recents in Beach

Büyük güncelleme yeni yılda geliyor! (TMY)




Merhabalar Sevgili Türkiye Moda Yazarları Okurları ve Sevgili Türkiye Moda Yazarları!

   Öncelikle tam anlamı ile biz kimiz? Sorusuna bilmeyen yeni okurlarımız için yanıt olalım istiyorum.
Türkiye Moda Yazarları Modaya gönül vermiş bir çok yazarın bir araya gelerek oluşturduğu büyük bir moda arşividir.
   Biliyorsunuz ki bizler bir çok moda haberini sizlere ulaştırmak ve yenilikleri aktarmak amacı ile bir çok okuyucumuza hizmet veriyoruz belki bazı okurlarımız için yeterli bir hizmet olarak saylabilirken bu durum bazı okurlarımız için ise yetersiz olabilir düşüncesini göz önünde bulundurarak daha fazla ne yapabiliriz? Sorusunu kendimize sorduk ve 2014'te yepyeni hizmetleri ile çok daha güçlü bir Türkiye Moda Yazarları oluşturmaya karar verdik!

Peki neler değişecek?


-Tarzın'ca Öneriler:

   Yeni açılacak bu bölümde İŞ-SPOR ve ÖZEL olmak üzere 3 kategoride hizmete sunulacak olan yepyeni bir bölüm sizlerle olacak. Yarın ki kombininiz için her gün güncellenen yeni fikirleri alarak,komibinizi şekillendirebileceksiniz.

Yazarlarımıza özel not: Bölüm görevi için max. yazar sayısı: 3'tür ve sürekli olarak bu bölümde önerileri ile yazarlıklarına devam edeceklerdir,dilerlerse özel yayın girme haklarına sahiptirler,Fakat bölüm kontejyanı dışarsında kalan diğer yazarlar bölüm ile ilgili post yazma hakkına sahip olmadığını unutmamalıdırlar. Bu durum blogun düzeni için önemli bir unsurdur. Bölüm yetkili seçimleri eski ve yeni yazarlarımızdan ve hatta okurlarımızdan olabilir değerlendirmeler konu ile ilgili bilgi ve blog geçmişi göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Lütfen konu ile ilgili iletişime geçiniz turkiyemodayazarlari@hotmail.com




  -Alışveriş cini

   Biliyoruz ki herkes İndirimlerden ve Kampanyalardan hoşlanır peki ya haberdar olmak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Konusunda bilgili yazarlarımız ile emin ellerdesiniz! Artık Kampanyaları,İndirimleri ve Yeni Sezon Trendlerine tek bir menüden ulaşabileceğinizi biliyormuydunuz?

Yazarlarımıza özel not: Bu bölüm görevi için max. yazar sayısı: 1'dir. Bölüme atanan yazarımızın küçük bir avatar fotoğrafı,şekilde görülen logonun yerine yerleştirilerek, Türkiye Moda Yazarlarında bir ilki gerçekleştirip önerilerine fazlasıyla güvendiğimiz bir yazarımızın  yönetimine bölüm devredilecektir.
Bölüm kuralları gereğince, blogun düzenini sağlamak açısından bölüme atanan yazarımız dışında hiç bir yazarımız bu bölümle ilgili öneri ve etiketleme yapamaz, fakat fikir ve önerilerini bölüm yetkilisi arkadaşımızla contact kurarak kendisine iletebilir ve yetkili yazarımızda öneriyi onaylar ve yayınlamaya değer bulursa,Öneride bulunan kişinin ismini postun sonuna yazarak öneriyi yayınlayabilir. Bölüm yetkilisi seçimi Eski ve yeni yazarlarımızdan ve hatta okurlarımızdan olabilir değerlendirmeler konu ile ilgili bilgi ve blog geçmişi göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Lütfen konu ile ilgili iletişime geçiniz turkiyemodayazarlari@hotmail.com




-Türkiye Moda Yazarları TV
Yepyeni bir bölüm daha! Türkye Moda Yazarları TV kanal ilk olarak Youtube üzerinde yayına başlayacaktır. Bölümle ilgili olarak kısıtlama yoktur.

Bölümde yer alacak konular şunlardır;
*Moda blogları ile ropörtajlar.
*Çeşitli moda tasarımcıları ile ropörtajlar.
*Moda üzerine söyleşiler.
*Güzellik adına söyleşi ve öneriler.
Liste moda adına çoğaltılabilir şekilde ucu açıktır.

Yazarlarımıza özel not: Bölüm ile ilgili tüm görüş ve önerileriniz değerlendirilecektir.Lütfen konu ile ilgili iletişime geçiniz turkiyemodayazarlari@hotmail.com




-Dünya'da Moda:  Dünya sokaklarını evinize getiriyoruz! Evet Türkiye Moda Yazarları olarak bu yepyeni bölüm ile Paris,Londra,Milano,NewYork,Barselona ve daha bir çok moda şehirlerinin sokaklarını evinize getiriyoruz bu güncel hoş galeri sayesinde dünya sokaklarında neyin moda olduğuna ilk siz şahit olacaksınız!

Yazarlarımıza özel not:Bu bölüm görevi için max. yazar sayısı: 1'dir. Günlük resim adeti min. 1'dir. Yazarımız kendi yönettiği bu bölümde dilerse paylaşımının yanında kendi uslubuyla görselde ki tarzı yorumlayabilir,yine dilerse okuyucularına kombin edilen kıyafetlerin marka detayları ve fiyat bilgisini sunabilir.  Bölüm ile ilgili yazarlarımıza gerekli direktifler contact kurularak verilecektir.Bölüm yetkilisi seçimi Eski ve yeni yazarlarımızdan ve hatta okurlarımızdan olabilir değerlendirmeler konu ile ilgili bilgi ve blog geçmişi göz önünde bulundurularak yapılacaktır. Lütfen konu ile ilgili iletişime geçiniz turkiyemodayazarlari@hotmail.com





Dergiye devam!   Biliyorsunuz ki Türkiye Moda Yazarları ilk kurulduğunda yayın hayatımıza dergi ile başlamış ve bir süre yayınladıktan sonra durdurma kararı almıştık,Gerekli yazar desteğimiz o dönemler az ve yetersizdi şimdi çok daha bilgili yazarlar ile kaldığımız yerden devam edeceğiz! Dijital olarak tekrar yayın hayatına girecek olan dergimiz sponsor dahilinde fiziksel olarak okurlarımızla buluşmayı planlıyoruz!

Yazarlarımıza özel not: Bunun için güçlü bir ekip çalışması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Dergi editörlüğü ve yönetimi vasıflarında kaliteden ödün vermeden yönetme kabiliyetindeki yazarlarımızın pozisyon hakkında ki görüşlerini bekliyoruz. Lütfen konu ile ilgili iletişime geçiniz turkiyemodayazarlari@hotmail.com





T-MY (Te-May) 
Artık Sevimlik,Meraklı ve bir okadarda süslümü süslü bir kedimiz var! Adı T-MY Türkiye Moda Yazarlarının baş harflerinden oluşan bu sevimli dostumuzu sizlerle buluşmasına ben eşlik edicem. Yemeği yakıp süsünden asla vazgeçmeyen, makyajlı uyuyan,alışveriş uğruna mamasından ödün veren bu sevimli dostumuzun maceraları ile, modaya kefili ve farklı bir pencereden bakarak gülümsemenizi sağlamaya çalışacağım (Diğer çizimlerim için ziyaret edebilirsiniz.)

Dip Not: Karekter henüz evrim aşamasındadır. =)


   Şimdilik aktaracaklarım bunlarla sınırlıdır,henüz çalışmalarımız devam etmektedir.Bir taraftanda Türkiye Moda Yazarlarını büyütmek adına yapılan reklam yatırımlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
Hedefimiz Güncel bir kitle ile şirketleşme yoluna girmektir,bundan dolayıdır ki artık yazar kontrolleri daha sık yapılacak ve yazar alımlarında ki kurallar değiştirilecektir,statüye uygun davranmayan yazarlarımızın yazarlığına son verilecektir.

Soru,görüş,önerileriniz için:
turkiyemodayazarlari@hotmail.com
Tüm Başvurularınız için: Formu doldurabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla
Türkiye Moda Yazarları Ekibi...



Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Tarzın'ca bölümü gerçekten kulağa hoş geliyor aslında hepsi mükemmel adımlar T-My'ı ise ayrı bir merak ettim gerçekten okunası bir moda blogunuz var gerçekten tebrik ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.