Recents in Beach

Kışa Hazırlık Part 1 ; Boyunluk Yapımı

Selam blog yazarları, yazmayanları, takipçileri ve takip etmeyenleri:) Hepinize haftanın ortasından güzel günler dilerim:) Umarım keyifler yerindedir:)
 Ben açık camlar soğuk sular sayesinde mis gibi üşüttüm hasta oldum ama siz dikkat edin. Sabah korkunç bir mide bulantısıyla uyandım Allah kimseye hastalık göstermesin diyerek yazıma devam ediyorum.
 Çok sevdiğim bir arkadaşım Antep'te öğretmenlik yapıyor ve okulu çok soğuk oluyormuş.Tabi ben örerken haberim yoktu ama olsun:) Kendisi çok işine yarayacağını söyledi umarım güzel günlerde kullanır. 








Önce 10 cm genişliğinde haroşe ördüm ardından yanlarından ilmek çektim ve 3-4 cm kadar da o şekilde ördüm. Sonuç olarak boynun ölçüsü artı 5-7 cm kadar ördüm ve bitirdim. Alt tarafına kendi ipinden püskül yaptım. Kapanması için de ilmek ve düğme yaptım:) Herkese güzel ve tatl haftalar ben hastalıktan bir kurtulayım gezmeye devam edeceğim sizin için de :) Öpüldünüz:)



Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Beautiful!! I like it! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.