Recents in Beach

Eski Dvd'ler Kolye Oluyor



 Bak bir varmış, bir yokmuş, ne varmış, ne olmuş?
Eskiden dvd imiş şimdi kolye olmuuuuşJ Bekleyin beni bir Dıy projesi ile geceleğim demiştim, dediğimi de yaptımJ
 Aklımda daha başka işler de var. Bu dvd işine baya sardım ben hadi hakkımızda hayırlısıJ
Efeniiiiiim öncelikle malzemeleri sayayım sizlere, bir adet eskiden izlediğiniz dvd ve şimdi sevmediğiniz dvd, bir adet kalem, bir adet makas, 5 6 tane çivi denilen yumuşak eğilip bükülen tel, 1 adet gerçek çizi, bir karış zincir ve de klips.
Neler yapıyoruz?
öncelikle dvd yi nasıl kesmek istiyorsak çiziyoruz
Kestiğimiz yerlerden makasla kesiyoruz
Delikler için ben kargaburnuyla çiviyi tuttum onu da çakmakla ısıttım ve eriterek deldim. Aklıma başka birşey gelmedi gelen varsa bana da bildirsin.
Delikli yerlerden tellerle birleştirdim. Zinciri, klipsi taktım.

Sonra da ortaya böyle birşey çıktııı:) Gömleğim azıcık kırışık görmezden gelin kusura bakmayın lütfen. Buna bile vakit bulamıyorum elime geçen ilk gömleği giydim ve fotoğrafladım sizin için.Tavsiyem çıplak tene takmayın dvdler kesebilir vücudunuzu, benim zaten alerjim olduğu için imkanı yok en güzeli gömlekle kullanmak. Bu sene bu tür aksesuarlar çok moda. Bijuterilerde de aşırı derece pahalı.En güzeli yine kendi işini kendin görmek ve eldeki malzemeyi değerlendirmek sanırım:) 
Dikiş dikemiyorum pek affınıza sığınıyorum:( Artık beni bu sene idare edin seneye kısmet olurda kazanırsam bol bol ve yepyeni şeyler yapacağız sizlerle:)))
Hepinize Püsküllü Belalardan Uzak, Hamarat Günlere Yakınlıkla Diliyorum:)))

Yorum Gönder

8 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.