Recents in Beach

SNOW WHITE


 


Bronzluk bir kenara. Karbeyaz, mermerimsi ve inanilmaz düzgün bir tene ne dersiniz? Megan Fox ve bircok Starlar "porselen bebek" tenine sahipler. Kendilerini günesin zararli isiklarindan koruyup piril piril düzgün bir tene kavusiyorlar. Ayrica böylelikle sagliklarini koruyup, teninin yaslanmasini ve kirisiklari önliyorlar.
 
Bircok Insanlar "tatile gittim" diyebilmek icin güneslenip ve böylelikle bronz bir tene sahip olmaya calisiyorlar. Eskiden beyaz ten asil olmanin ve zarifliginin simgesiydi, ve bu artik yine geri dönüyor. Vucudumuzun Vitamin D alabilmesi icin tabi ki günese ihtiyaci var ama saatlerce günesin altinda kavrulup yada solaryumda yatip tenimize zarar vermekten baska birsey yapmiyormuyuz?
 

Daha acik bir tene nasil sahip olabiliriz?

Kendinizi mümkün oldugunca özellikle yazin günesten korumaya özen gösterin. Bronz bir tene sahipseniz eger bir ton daha acik pudra kullanin. Pudrayla teninizi ayarladiktan sonra, elma kemikciklerini ortaya cikarmak ve yüzünüze sekil vermek icin allik kullanin. Voilà!
 
 



Love,
Aslı




 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Lütfen Sadece Konu ile ilgili yorumlar yapınız.
Yazdığınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak için yorum kutusunun altındaki E-Posta yolu ile abone ol; yazısına tıklayınız.