Recents in Beach

Pul - payet kullanım kılavuzu!

Yavaş yavaş "yılbaşında ne giysek" postlarına ağırlık vermemiz gereken döneme giriyoruz. İşte tam da bu dönemde daha çok öne çıkan bir trendi yani "payet"leri masaya yatıralım istiyorum.

Bu sezon resmen payetlerin yılı oldu desek yanlış olmaz sanırım. Bu trend etrafımızı öyle bir sardı ki pek çoğumuz gece-gündüz parıl parıl parlayarak geziyoruz.

Ayakkabılarımızdan çanta ve takılarımıza, hatta giysilerimize kadar pek çok parçamızda payetlerin ışıltısından faydalanıyoruz.

Payetler ancak doğru bir kombinle kullanıldığında sizleri şıklığa ulaştırabilir, yapacağınız en ufak bir hata o kadar emeğinizi boşa çıkarabilir. O yüzden payetli kombinlerinizi yapmadan önce bu uyarılarıma kulak verin derim.

Mesela payetli etek, şort ya da tercih ediyorsunuz; o zaman bırakın sadece bu parçanız konuşsun. Zaten hali hazırda yeterince iddialı bir parça üzerinizde. Bir de onu glitter ayakkabı ya da pullu üstlerle kombinleyip, boğmayın. Yani kısacası üzerine oldukça sade parçaları seçelim.

Ya da diyelim ki payetli bir ceket kullanmak istiyorsunuz, altına ister jean, ister etek, isterseniz de şort tercih ama ne olursa olsun bu seçiminizde hareketli detaylar olmasın, sadece ceketiniz konuşsun.

Mesela Blake Lively'nin bu kombininde olduğu gibi :)


Size faydalı olacağını düşündüğüm bazı payetli kombinleri paylaşıyorum.

Modanın ışıltısı hep üzerinizde olsun.

Bir sonraki postumuzda buluşmak üzere, şimdilik hoşçakalın :)

Ece Ertem
(www. eceninmodagunlugu.com)









Yorum Gönder

0 Yorumlar