Recents in Beach

Türkiye Moda Yazarları Yazar Kafede Yerini Aldı

 

   Merhabalar,sevgili Türkiye Moda Yazarları okuyucuları ve Türkiye Moda Yazarları belki bir çoğunuz Yazar Kafeyi Duymuştur bilmeyenleriniz için kısaca bahsetmek gerekirse şöyle nitelendirebilirim bir çok blog ve sitenin yer aldığı Paltin üylerin 16 farklı kategoride içerik yayınlamasını sağlayan güzel bir kuruluştur, ortaya çıktığından bu yana  bir çok blog ve site bu platformda yerini aldı,ilk zamanlarda çok fazla inceleme şansım olmadı ve geçtiğimiz gün projeyi inceledim ve Türkiye Moda Yazarları olarak kaydımızı yaptım.

Her gün 5 içerik gönderme şansımızın olduğu Yazar Kafeye,Türkiye Moda Yazarlarında paylaşılan içeriklerin okuma sayısına ve başlıklarında ki çekiciliği göz önünde blundurarak 5 konuyu düzenli olarak her gün Yazar Kafeye göndereceğim.

Peki bu ne işe yarayacak?
   Türkiye Moda Yazarlarında yazdığınız konunuzun ve başlığınızın yeterince dikkat çektiğini düşünüyorsanız yazınızın sonuna mutlaka blog adresinizi eklemeyi ihmal etmeyin!
   Türkiye Moda Yazarlarından Aldığınız okunma kat sayısı aynı zamanda konunuzun Yazar Kafede yayınlanması ile 2 katına çıkacak,yazınızın sonuna ekleyeceğiniz blog adresiniz yada sosyal ağlarınız ile sitenize çok daha fazla trafik sağlamış olacaksınız.


Not: Yazar Kafeye Eklediğim içeriklerde yayıncı kimliği yazının gerçek sahibidir,ben sadece yazınızı eklemekteyim. 




Etkili Başlık ve etkili içerikten kastım nedir?
   Blog kontrol panelinde kayıtlar kısmına göz attığımda yazının okunma değerlerini görmekteyim örnek olması açısından yazarlarımızdan Fulden Arkadaşımızın, yazsının okunma grafiğini sizlerle paylaşıyorum.


Resmin Büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayınız.


   Tablodaki Değer Türkiye Moda Yazarlarından Aldığı okunma oranını gösteriyor, bu tür okuyucuya okuma hissi uyandıran ve etkili seçilmiş başlık ile bütünleştirilmiş yazıları Yazar Kafede Paylaşmam doğrultusunda yazarın okunma grafiğini ve bloguna sağlayacak trafiiği azımsamamak gerek =)

Türkiye Moda Yazarlarımızın yanı sıra kısa bir süre önce duyurduğumuz Misafir Yazarlık projemiz ile Blogumuza misafir olmak isteyen arkadaşlar da etkili olduğunu düşündüğü içerikleri gönderebilirler aynı şekilde okunma grafiğine göre Yazar Kafede yayınlayabiliriz. Türkiye Moda Yazarlarından Aldıkları okunma oranı ve Yazar Kafeden elde edilen okunma değeri ile blog ve siteleriniz için etkili bir trafik elde etmiş olursunuz.

Sevgi ve Saygılarımla
Türkiye Moda Yazarları Ekibi

Yorum Gönder

0 Yorumlar