Recents in Beach

Dita Von Teese'den Makyaj Tüyoları




   En başarılı burlesk dansçısı olan Dita Von Teese,Simsiyah saçları,kıpkırmızı ruju ve kusursuz gözüken eyelinerları ile görenleri etkisi altına almayı başarıyor,Sizce Dita Von Teese makyajını nasıl yapıyor hiç merak ettiniz mi? Dita Von Teese Güzellik sırlarını sevenleri ile paylaştı!

   Dita Von Theese'in kendi cümlelerinden;

  • Dita güneşle arasının hiç iyi olmadığını söylüyor bu tarz bir makyajın en temelinde yatan gerçek ise bembeyaz mermerimsi bir cilde sahip olmaktan geçiyor,Kendimi Mümkün olduğunca güneşten korunmaya özen gösteririm,istelinlen etkiyi yakalamak için bronzluktan kaçınmak şart fakat bronz bir tene sahipseniz bir ton açık pudra kullanmanızı tavsiye ederim.

  • Vintage Makyajın klasikleşmiş olan kırmızı ruju sürmeyi ihmal etmeyin kırmızı,kırmızı rengin parlak olmasına özen gösterin bu vintage makyajının en önemli özelliklerinden birisidir,parlak etkiyi daha belirginleştirmek için rujun ortasında bir miktar şeffaf parlatıcı sürebilirsiniz.


  • Bir diğer önemli nokta ise kusursuz çekilmiş bir eyelinerdır.Kedi gözü görünümünü vermeniz gerekmektedir.


  • Dramatik bir görüntü oluşturmak için benim yaptığım yöntemi uygulayabilirsiniz,göz kağaklarınız için koyu renkli bir far sürün ve ardından aydınlık bir görüntü oluşturmak için kirpik diplerine vede kaş kavislerine beyaz bir far uygulayın.


  • Ve son dokunuş burnunuzun üstünü pudralayarak mat bir görüntü elde ettikten sonra makyajınız hazır demektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar